På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Canal Street supporterne

Vi er stolte av våre supportere! Canal Street og forretningsstanden i Arendal har felles mål å skape et hyggelig sentrum om sommeren. Vi har inngått et særlig nært samarbeid med en del næringsvirksomhet - vi kaller dem supportere. Dette er et gjensidig forpliktende samarbeid i forkant av og under festivalen. Men like mye dreier det seg om en form for vennskap vi har klart å etablere, der vi i løpet av festivaluken opplever samarbeid og støtte.

En festival foregår ikke i et vakuum - nei den er sammenvevet med byen. Vi vil gjerne poengtere at vi har mange støttespillere. En av disse er forretningsstanden i Arendal. Vårt felles mål er å lage et hyggelig sommersentrum for innbyggere og tilreisende.

Men et særlig nært samarbeid har vi med dem som har gått inn som våre supportere. Vi jobber systematisk sammen om å skape hygge, pynte opp og gjøre festivaluken til en opplevelse for publikum der de også møter en utelivsbransje og et forretningsliv som tar del i den folkefesten vi opplever at Canal Street er. 

Dette dreier seg ikke bare om en formell avtale, men det er også på et helt konkret og dagligdags plan. Det er noe så enkelt som å få et klapp på skuldra under festivalen, kjøpe en kaffe på Drømmeplassen og vite at de heier på oss, få låne en taperull fra 7-Eleven når det er som mest hektisk eller få låne en gaffel på Madam Reiersen hvis det kniper. De som har inngått supportavtaler med Canal Street i år er Zachariassen Mote, Mør Biffhus, Madam Reiersen, klesbutikken Corner, 7-Eleven, Arendal Glasmagasin og Drømmeplassen. 

Så ha en riktig god festival alle supportere, sponsorer, publikum, frivillige, artister og andre!
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: