På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Fabelaktig fin fredag!

Det er duket for nye fabelaktige konserter og opplevelser i dag. Det er fremdeles billetter igjen til Lissie! Kjøp de på 7-Eleven, Billettservice, Narvesen eller i døra på Sam Eydes. Lille Skottholmen debuterer i dag som scene, Maj Britt Andersen headliner BarneStreet, Arendal Sessions har ikke mindre enn fire konserter, og ikke minst blir det folkefest på Sam Eydes på festivalens andre hovedkonsert.

Kl. 11.00 holder Arendal Sessions ny workshop på kulturhuset, der de har invitert musikkstudenter på videregående og høyskolenivå til å spille og synge med de erfarne Sessions musikerne. Publikum har fri adgang til dette. I dag er det fantastiske Cæcilie Nordby (DK) som inviterer til vokalworks.

BarneStreet holder fram til aktiviteter og moro på Kanalplassen, og fra kl 13 blir det konsert med årets store BarneStreet artist Maj Britt Andersen. Kjent og kjær for de aller fleste!

Talentscenen UnderStreet hadde en veldig fin åpning på No9 i går (les mer om det her),og i dag er det flere unge, dyktige talenter som inviterer til flotte konserter på No9 fra kl. 13.00.

Matthew Fox byr på jazzbrunsj på Poppes plass kl.13, med groovy gitar og dertil hørende sang.

Kl. 15.00 er det ny Arendal Session workshop, og nå er det Nils Petter Molvær og Bugge Wesseltoft som byr på Laptop Works.

Fra kl. 15.00 blir det New Orelans takter i Galtesund når Magnolia Jazzband inviterer til jazzpicnic på Lille Skottholmen. Denne konserten er utsolgt, så det er dessverre ikke muligheter for å kjøpe billetter her (men du kommer inn med dags- og festivalpass). Tromøyferja kjører til Lille Skottholmen fra ferjeleiet ved Tyholmen.  

Bugge Wesseltoft og hans stjernelag består i dag av Cæcilie Nordby (DK), Lars Danielsson (SE)og Nils Petter Molvær. Arendal Sessions hovedkonsert  starter kl 19.00 i kulturhuset.

Dørene på Sam Eydes plass åpner kl 18, og her blir det festkveld! Først ut er unge og meget talentfulle Synnøve Knutsvik, deretter lover Violet Road et liveshow uten sidestykke før kveldens headliner Lissie (US) entrer scenen, rundt kl. 22.

Ha en fabelaktig fin fredag!

 
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: