På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Følg med! Følg med!

Festivalen nærmer seg! Ta en titt innom våre plattformer, last opp en app, følg oss på Facebook, Twitter, web, Instagram eller kikk innom Youtube! Vi ønsker å gi så god informasjon som mulig til dere i publikum. Fremover mot festivalen vil vi ha konkurranser og spillopper! Det lønner seg å følge med!

Vi prøver å dele magiske øyeblikk, fantastisk publikum, våre nydelige konsertsteder, minner og ikke minst informasjon til dere i publikum slik at dere får en flott festival. Her følger linker til plattformer med informasjon.

Facebook får dere oppdateringer om artister, hva som rører seg i festivalen og kontinuerlig informasjon. Under selve festivalen vil vi tipse om overraskelser, gi praktisk informasjon og ta pulsen på festivalen. Still oss gjerne spørsmål på Facebook - vi svarer så raskt vi kan. 

Twitter får dere all informasjon fra Facebook samt rykende ferske oppdateringer fra konserter og hendelser under festivalen! Her er det bare å henge med! Få med dere #csarendal.

Hashtag på Instagram med #csarendal eller se andre festivaldeltakeres magiske øyeblikk her. 

Vi har også mye snadder liggende på Youtube! Sjekk det ut og mimre litt over konserter du var på! 

Du kan også få Canal Street Appen her! 

Følg også med på disse websidene. Sist men ikke minst: Ikke glem at du alltid kan spørre en av våre hyggelige frivillige som mer enn gjerne hjelper deg! 

Vi ønsker alle en flott festival, magiske musikkopplevelser og gode minner! 
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: