På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

In the Neighborhood - de første konsertene!

Hele 26 har meldt sin interesse for å få en konsert hjem! Helt utrolig morsomt! Folk åpner sine stuer, kjøkken, hager, hønsehus, låver, brygger, bakgårder og garasjer for å slippe til for Canal Streets nabolagskonserter!


Hele kommunen er med!
Vi har fått henvendelser fra absolutt hele kommunen, - både Arendal sentrum og alle de ”gamle” kommunene, både urbane områder og fra landsbygda. Til og med fra Grimstad og Valle kommune er det kommet ivrige henvendelser! Vi er rett og slett ganske overveldet!

Programmet
Fredag 13. juni kl. 21 (dørene åpnes kl. 20)
Sted: Hjemme i stua hos Birte og Martin Runde, Fjellveien 16 på Stinta (Arendal)
Program: Unge talenter fra Aust-Agder 
Synnøve Knutsvik, vokal og piano. Hun er 18 år fra Iveland, og er tatt ut til å spille på hovedscenen på Canal Street fredag 25. juli (samme scene som Lissie (US)!
Scarlet Sea – er Elisabeth Madsen og Torstein Hamran, 17 og 18 år gamle fra Grimstad. De vant Canal Street’s talentscene i 2013, og skal også spille på Canal Street i sommer (besetning er vokal, piano og gitar) – på avslutningskonserten lørdag 26. juli – forut for Trang Fødsel. Det foregår fra flytende scene v/ Poppes plass.
Alle de tre er elever på Dahlske videregående skole i Grimstad.

Torsdag 10. juli kl. 19
Sted: I bakgården / hagen til Siri Østerhus og Kristoffer Lyngvi på Revesand (Ytre Revesandvei 34, 4818 Færvik)
Program: Singer/songwritere fra Arendal
Jan Thygesen, Egil Ødegård, Håkon Christensen – alle gitar og sang. Jan og Egil med mange ti-års karrierer bak seg, både som solo og bandartister, og begge med nye album ute i 2013. Håkon er en ferskere live-artist, men er vel den som har spilt på flest Social Club konserter med sine nydelige Nick Drake-tolkninger.


Siden interessen og pågangen har vært så stor, har vi enda et par konserter på gang før festivalen. Dessuten vurderer vi sterkt å fortsette In the Neighborhood utover seinsommeren og høsten..!

SØKER FLERE ARTISTER
Vi søker derfor flere artister / musikere som kan tenke seg å opptre i vårt konsept og under slike betingelser.

Dogme-krav
Vi kaller dette dogmekonserter, og ideen er egentlig ganske enkel:
Vi har en artist(er) som vi tilbyr, pluss evt. lydanlegg og folk til å hjelpe til. Folk må stille med en arena eller scene. Det kan være stua di, kjøkkenet, hagen eller kanskje brygga, om du har en slik. Dogmet: Vilkåret er bare at konserten må være offentlig, dvs at den er åpen for alle, samt at den foregår i det private rom.
Selvsagt er det fullt når det er fullt, - men altså, det skal ikke være en privat konsert. Derfor vil den bli annonsert. Det vil også være en liten inngangsbillett, for å dekke kostnader.

Konserten kan være på kveldstid eller dagtid, primært fredag, lørdag eller søndag en gang før Canal Street som starter den 23. juli. Sammen finner vi fram til riktig dag og tid.

Canal Street utforsker grenselandet
Dette konsertkonseptet er banebrytende, - vi tror ingen har gjort dette slik før. Canal Street ønsker å utforske grensene mellom privat og offentlig sammenheng. Rammene er der, men avstanden mellom aktør og publikum er liten. Det ligger an til tette og spennende møter.
Samtidig ønsker vi å oppsøke nabolagene og peke på at Arendals ulike bomiljøer og utkanter er høyst relevante i en samfunns- og kultursammenheng. Her skjer det mye bra og fint og spennende, og ikke bare i sentrum eller i de konvensjonelle visningsarenaene. Dette har alltid vært Canal Streets agenda: åpne opp skjulte steder og hemmelige rom og gjøre dem tilgjengelige i en ny kontekst.
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: