På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Keltisk høyoktan!

Kanadiske The Real McKenzies er en energi-innsprøytning av de sjeldne. Torsdag 24. juli deler de scene med legendariske PATTI SMITH (US).

The Real McKenzies er ikke bare et kanadisk / keltisk punkrock band – men en gnistrende live-opplevelse av de store! De befinner seg i et liknende folkrock – landskap som Flogging Molly og The Pogues, men med den forskjell at det er sine skotske røtter de dyrker. Du går ikke uberørt fra en konserthappening med disse kanadiske skottene!

Avhengighetskapende, hesblesende hardcore folkemusikk, høyenergisk punkrock, lidenskapelige ballader, støyende allsang: oppskriften på en konsert med Real McKenzies.

I tillegg til å skrive og fremføre egenprodusert original musikk, spiller Real McKenzies svært gjerne tradisjonelle skotske sanger, men selvsagt på sin høyst særpregede måte: Ispedd en solid dose punk og rock, med sekkepiper, fløyte og elgitarer.

De har tidligere delt scene med mange andre kjente band som NOFX, Flogging Molly, Dropkick Murphys, Metallica, Shane MacGowan (The Pogues), - og vært mer eller mindre ustoppelig på turné i 20 år. De ble startet i1992 og er basert i Vancouver, Canada.

De har gitt ut 8 album, og deres siste ”Westwinds” har høstet svært positive kritikker.
Vi gleder oss til å presentere dem for vårt publikum!

 Hovedscenen, Sam Eydes plass – torsdag 24. juli kl 19 – 24:

Tba   - The Real McKenzies (Can) – PATTI SMITH (US)

Mer info / lytting:
http://realmckenzies.com/
http://www.youtube.com/OfficialRealMcKenzie

BILLETTER http://www.billettservice.no/search.php?tm_link=tm_header_search&language=no-no&keyword=canal+street
 
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: