På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Øystein Sunde på Buøya!

Hurra! Vi fikk den absolutte ønskeartisten til oppfølging av Buøya – suksessen i fjor: Øystein Sunde og hans glitrende band Meget i Sløyd! Og så Sjørøveren da...

Øystein Sunde og 40-årsjubileet som ingen ende ville ta…..
Øystein Sunde kommer til Canal Street og Buøya med en festivaltilpasset versjon av suksessen "Men DA må du ha" – en tittel helt i tråd med Øysteins skarpe skråblikk på alle dagliglivets tildragelser.

Etter snaut 200 forestillinger på Dizzie Showteater og turné, etterfulgt av Gitarkameratene på Dizzie i 2012,  er nå noen av de gamle klassikerne tatt inn igjen og  annet materiale  er oppdatert (som om det skulle være nødvendig!). Men sånn er'e bare, Sundes penn hviler aldri.

Nå er det altså 44 år siden Øystein Sunde toppet listene med slageren Jaktprat fra hans første plate 1001 Fnatt fra 1970.  Sunde tilhører europaeliten når det gjelder gitarspill og har siden den gang holdt seg på topp takket være en utrolig evne til alltid å presentere nye, morsomme og tidsaktuelle viser.  Han har til og med fått utvikle sin egen signaturgitar hos The Martin Guitar Co.

Øystein Sundes suksessforestilling  ”Men DA må du ha” er den femte i serien av hans solo-show og etterfølger publikumssuksessene Kjekt å ha, Så hatten passer, Øystein Sunde ...og vel så det og Sånn e’re bare.

Øystein Sunde har alltid med seg utsøkte musikere og bandet hans, Meget i Sløyd, er noe av det aller beste som er å oppdrive av bluegrass-musikere på denne siden av Atlanter'n.
Besetning Meget i Sløyd:  Terje Kinn – banjo, Øystein Fosshagen - fele og mandolin, Knerten Kamfjord – bass, Knut Hem - dobro og perkusjon.

KNUT ELVIK (alias Sjørøveren fra Merdø, lokal Cornelis Vreeswijk, Jeppe på Bjerget, byforteller m.v) – kjent fra utallige teateroppsetninger og syngespill i Arendalsområdet i de siste år. Denne glade bergenser vil nok vite å få store og små i stemning denne sommerettermiddagen på vakre Buøya, - sammen med elleville Sjørøverband. BarneStreet – gjengen er også til stede med leker og aktiviteter for store og små utover ettermiddagen.

Buøya, Eydehavn 26. juli kl 15 – 18:
BarneStreet  // Sjørøveren fra Merdø (med band/sjørøverkompiser)
ØYSTEIN SUNDE & Meget i Sløyd
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: