På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Supert billettsalg!

Fantastisk! Aldri har vi solgt så mye billetter så tidlig. To fantastiske, kvinnelige, amerikanske headlinere og et svært lovende program så langt ellers ser ut til å gi folk den gode sommerfølelsen. Og billettene går unna…

All time high forhåndssalg!
Aldri før har Canal Street hatt så et bra forhåndssalg! Faktisk slår vi vår tidligere rekord fra 2012 (da vi hadde bl.a Jethro Tull som headliner) med ca 30%. Dette er over all forventning. Vi hadde jo et spesielt godt førjulstilbud, - men det gode salget fortsetter også nå etter nyttår. Vi selger både festivalpass (alle konserter alle dager), dagspass og konsertbilletter.

Publikum gir oss også utrolig bra tilbakemelding på bookingene så langt – og særlig selvsagt våre hovednavn Patti Smith (US) og Lissie (US). Og på det norske live-fenomenet Violet Road! Og det foreløpige jazzprogrammet i Arendal sessions: Lars Danielsson (SE), Cæcilie Norby (DK), Nils Petter Molvær – under ledelse av Bugge Wesseltoft.

Vi trakterer nemlig publikum med rockens førstedame – PATTI SMITH, - en poet, en kunstner, en pønker, en engasjert verdenborger, hærfører for rebeller og et ikon som har inspirert hele sin samtid innen rock og populærmusikk. 24. juli står hun med sitt eget band på hovedscenen på Sam Eydes plass! Utrolig!

Og dagen etter, fredag 25. juli, smeller vi til igjen med det norske live-fenomenet Violet Road forut for den unge amerikanske folkrockeren LISSIE! Som ble belønnet med terningkast seks av NRK Lydverket etter sin opptreden på Slottsfjellfestivalen i 2012, og vi siterer fra deres omtale: «Lissie har stålkontroll og bøttevis av sjarm. Slikt blir det minneverdige konserter av».

Og ennå har vi ikke sluppet artistene til konsertene på Lille Torungen fyr (slippes til uka!!!), Kirkegården (slippes snart….), Buøya (rett rundt hjørnet…), resten av jazzprogrammet, overraskelsene, osv osv.. Følg med i de nærmeste ukene – vi har veldig mye spennende på gang.

En helt spesiell festival er i ferd med å tegne seg!

Her kan du kjøpe billetter på nett - Billettservice
Selges også over disk på 7Eleven og Narvesen.

 
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: