På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

BarneStreet

ONSDAG:

Fra kl 11.00: Bare Barn Band & Barneparaden åpner Canal Street!
Barneparaden & Åpningskonserten på Canal Street med elleville Bare Barn Band, - Det blir garantert gøyalt! Ta med rytmeinstrumenter, kle deg ut og bli med! Og så blir det konsert: Mye tull og tøys og nye og gamle , ukjente og kjente sanger som både store og små kan bli med å synge på. Bli med på en musikalsk reise Norge rundt med bil, båt, tog, luftballong og masse annet sammen med Dag Tynes, Leif Magnus Lilleaas, Ole Kelly Kvamme og Rasmus Solem. Åpningskonserten går av stabelen på Kanalplassen rett ved Pollen i hjertet av Arendal.

TORSDAG – FREDAG: Teaterworkshop for barn m/ Kristin Blakstad i teatersalen, Kilden
Kom, bli med på en reise gjennom musikk, drama og bevegelse!
En workshop for barn i alle aldre hvor de får utforske rytmer, rim, sang, dans, improvisasjon i bevegelse, tekst og musikk. De får møte ulike karakterer på veien i fantasifulle verdener og muligheten til å opptre for hverandre underveis. Det er ingen krav om tidligere erfaring med drama - alle er velkommen!  Kurset vil strekke seg over tre ulike økter/dager fra reisens begynnelse og slutt for en helhetlig opplevelse. Hver økt er likevel strukturert forholdsvis uavhengig av de resterende dagene, skulle det være et ønske om drop-in deltakelse.

Kristin Blakstad er utdannet skuespiller ved LISPA i London, og teaterpedagog/faglærer i drama ved Høgskolen i Oslo. Hun gikk på musikklinjen ved Dahlske videregående skole, er oppokst i Arendal men bor for tiden i London. Der underviser hun drama i grunnskolen, leder dramakurs for ungdom/voksne og jobber som skuespiller i teaterkompaniet Ananke m.fl.

Se tider for ulike aldersklasser under

TORSDAG:

Fra kl 11.00: Aktiviteter og gøy på Kanalplassen

Kl. 12.00: Konsert med RASMUS og verdens beste band på Kanalplassen 

Rasmus & Verdens Beste Band er nå stolte vinnere av to SPELLEMANNSPRISER for beste barneplate med CDn ”Kyssing e hæslig” i 2007, og beste barneplate 2010 med “Puppan te pappa”.

Fra kl 13.30: Teaterworkshop i teatersalen på Kilden

13.30 - 14.30 teaterworkshop 5-8 år
14.45 - 15.45 teaterworkshop 9-12 år

FREDAG:

Fra kl. 11.00: Aktiviteter og gøy på Kanalplassen

Kl. 11.00:  Barneforestillingen: ’Lykke Klovn’ på Kanalplassen

Møt Lykke
En gladklovn
Hun prøver nye ting
Det går ikke alltid slik hun tror men hun smiler likevel
Og ler
Hun smiler og ler fordi hun er glad for å være akkurat den hun er
Akkurat her og nå

Av og med Kristin Blakstad (se over)

Kl. 12.00:  Konsert med Tom Rudi Torjussen ”FLYT” på Kanalplassen
Tom Rudi Torjussen er fra Arendal, og har i år 20 års jubileum som artist og profesjonell musiker. Tom Rudi Har også spilt mye for barn, bl.a gjennom Rikskonsertene og Den Kulturelle Skolesekken. I tillegg til soloturneer, blant annet 100 konserter i året for Rikskonsertene.  Torjussen har medvirket på mer enn 90 plateutgivelser, samt spilt over 2000 konserter i 25 land. Programmet FLYT som han i 2014 reiste med for Den kulturelle skolesekken får denne omtalen på Rikskonsertenes nettside:

«Torjussens levende, lekne og dynamiske musikk flyter sammen med naturbilder og undervannsfilm fotografert og redigert av samme mann. Her har utøveren fått kombinere sitt yrke som trommeslager med sin fotohobby.»

Fra 1999 har han vært fast trommeslager i Canal Streets eget husband, og i den sammenhengen har han blant annet spilt med Bugge Wesseltoft, Stian Carstensen, Ulf Wakenius, Bill Evans, Lars Danielsson, Nils Petter Molvær, Eivind Aarset og Marilyn Mazur. Andre han ofte spiller sammen med er spellemannsprisvinner Niko Valkeapää og Georg Buljo. Videre har han også spilt blant annet med Harald Gundhus, Kåre Vestrheim, Amundsen, Carola, Elvira Nikolaisen, Inger Marie Gundersen, Claudia Scott, Neonato og Okavango.

I 2005 vant han Alarmprisen med Jim Stärk og har med bandet vært nominert til Spellemannprisen fem ganger. Jim Stärks EP «Morning Song» solgte til platina i 2005.

Fra kl 14.00: Teaterworkshop i teatersalen på Kilden

14.00 - 15.00 teaterworkshop 5-8 år
15. 15 - 16.15 teaterworkshop 9-12 årLØRDAG: Familieshow på Buøya, Eydehavn
Vi følger opp suksessen fra i fjor og lager til et ellevilt familieshow på Buøya. Det blir musikk, skattejakt og tull og tøys - sammen med elleville LADY MOSCOW
BarneStreet – gjengen er også til stede med leker og aktiviteter for store og små utover ettermiddagen.

Alt dette som en forfriskende og leken opptakt til LILLEBJØRN NILSEN videre utover ettermiddagen på Buøya.

Følg BarneStreet på Facebook
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: