På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Mañana Mango årets vinner av UnderStreet

Vi gratulerer trioen Mañana Mango som vinnere av årets UnderStreet! Sjarm, utstråling, flerstemt, samstemte, sårt lyder dommen fra en enstemmig jury.

Mañana Mango består av tre jenter med tre gitarer. Med en kruttønne fra Etne, en naturelsker fra Bærum og en ekte blondine fra Arendal, blir det mye variasjon i musikken. Jentene møttes på Lærerhøgskolen i Bergen, og har studert sammen i tre år. Etter to år tok de motet til seg og laget egenkomponert musikk med harmoniske klanger. Med visepop på både engelsk og norsk, ønsker Mañana Mango å berøre alt fra lattermuskelen, dansefoten og muligens tårekanalen. "Hva som influerer oss er vanskelig å si da vi er tre jenter med nokså forskjellig musikksmak. Katrine har i gigantisk størrelse malt logoen til Kaizers Orchestra på soverommet sitt, Emilie kan alle sangene av Odd Nordstoga baklengs og Trine Pernille klarer ikke sitte stille når Bernhoft kommer på anlegget. Vi har derfor lirket og lura helt til vi fant det som vi mener passer oss."

Mañana Mango var med på Eggstockfestivalen 2015, som er en konkurranse for unge artister og band i Hordaland. Der kom de videre til semifinalen, noe de er stolte av, selv om det ikke ble noen pris. De har også varmet opp for Elin Sofye på Kronbar i Bergen. Utover dette har de spilt intimkonserter som underholdningsinnslag på en rekke konferanser og ulike festmiddager.

Les hva Canal Street skribent Linda Sætra skrev om UnderStreet og Mañana Mango her

Foto: Oda Agnore Skattum
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: