På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Regndans på Poppes plass!

Regnet det? Javisst! Ødela det festivalens siste utendørskonsert? Slett ikke! På Poppes plass koste folk seg under teltene og paraplyene. Glade festivaldeltakere i alle aldre, med caps, fullt regntøy og øreklokker fylte plassen, og fikk oppleve unge, energiske og selvsikre musikere.

Homebird, trioen fra Birkeland, innledet stødig med sine feelgood pop/rock-låter, absolutt passende på en flytebrygge i sommerregnet! Musikerne er godt samspilte, med trygg og vakker flerstemt vokal på låtene. Bandet vant Understreet i fjor, og overbeviste igjen. Det er lovende for regionens fremtid på musikkfronten når vi ser unge talenter i full blomst, og spesielt gøy at de stimuleres her på festivalen. Årets vinnere av Understreet ble også annonsert, jentetrioen Mañana Mango. Vi gratulerer og gleder oss til neste år.Wango, som vi etter hvert kjenner godt på Canal Street, tok over, og fylte plassen med sin særegne ambient-rock.  Det er vakkert, det er overbevisende og musikken blir liggende som et lydspor over himmelen, regnet, arken og det mørke havet.
 

 

Raylee med dansere var tydelig strålende fornøyde med å spille i hjembyen, og fikk umiddelbart god kontakt med det unge publikummet som fikk et herlig show med lys, dans, røyk og en usedvanlig glad og energisk artist! Raylee opptrådte særdeles scenevant, sjarmerende og med en stemme som bar langt utover Galtesund. Også lillesøster fikk plass, og sang en nydelig ballade alene.


Når hiphop-gruppa Jaa9 & OnklP entrer scenen, er Poppes plass full av festglade gjester. De yngste er benket i trappa foran scenen og resten står, hopper og herjer bak. Og disse gutta vet å lage fest! Den suggererende musikken erter opp publikum og når Brugata boogie ogStyggen på ryggen dundrer utover Pollen er det brede glis og diggende hender på alle kanter. En fest i regnet!

Foto: Øistein Aamot

Se flere bilder her av Homebird, Wango, Raylee og Jaa9 & OnklPMeld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: