På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Siste innspurt!

Himmel og hav for en festival det har vært! Vi håper bare du fremdeles har krefter til en siste innsats i dag. Vi lover deg at det kommer til å være verdt innsatsen, og mer til. Les mer om siste festivaldag her.

 
Kl. 12.00 leder Dag Jonssen og Lillegaard Trad Band an i årets siste Street Parade. Bli med og fyll Arendals gater med musikk og glede! Tett etterfulgt av paraden blir det jazzbrunsj på Poppes plass med Homebird. Anbefales og nytes med kaffi og nystekt munke. Kanskje under et kafétak? 

 

Konsertene som skulle gått på Buøya er flyttet til Clarion Tyholmen hotell, da det er meldt litt uliielig vær. Uansett blir det familiekonsert med crazy Lady Moscow og folkekjære Lillebjørn Nilsen. Fra kl. 15.00. BarneStreet er her også selvfølgelig!

På avslutningskonserten på flytescenen på Poppes plass vil Homebird (18.00), Wango (18.40), Raylee (20.00) og Jaa9 & OnklP (21.30) står klare til å gjøre lørdagen komplett for de festivalglade.

Er du av den litt roligere typen kan vi anbefale Andreas Lovens "Nangijala" trio på Clarion Tyholmen hotell kl. 19.00. Dette er rett og slett Lovens offisielle Norges-debutkonsert, en begivenhet av de sjeldne!

Også i Trefoldighetskirken blir det premiere, faktisk verdenspremiere! ”Bach & Blues in the Cathedral” med den fantastiske organisten Kevin Bowyer fra England. Med musikk av J.S. Bach og den norske komponisten og organisten Mons Leidvin Takle. Dette spilles for første gang samlet i en konsert, fra kl. 21.00 i Trefoldighetskirka.

Festivalens aller siste konsert blir på Night Sessions på Clarion Tyholmen hotel fra kl. 22.00. Her vil DJ Ellen F & DJ Thomace hjelpe deg ut på dansegulvet, og selvfølgelig blir det jamsession. Ha en fortyllende siste dag på Canal Street 2015!  

 
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: