På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Astrid S og Jaa9 & Onkl P !

Fantastisk booking til lørdagskonserten 30. juli! To av Norges aller heteste artister supplerer en allerede spennende line-up.

ASTRID S // JAA9 & ONKL P // SONDRE JUSTAD// Youth // Big Daddy Karsten


Astrid S

Astrid Smeplass aka Astrid S fra Berkåk har gått fra pianotimer, korps og Idol til et popmusikalsk utrykk som vekker internasjonal oppmerksomhet og anerkjennelse. Astrid S var blant annet en av de 50 første utvalgte til årets store bransjefestival SXSW i Austin. I 2015 vant hun MTV European Music Awards for beste norske artist, i sterk konkurranse med bla Kygo og Madcon. Hennes siste singel «Hyde», ble sluppet i oktober 2015, VG og flere andre norske aviser trillet fram en femmer på terningen.

 

Hun er det nærmeste vi kommer popkomét i Norge i dag. Astrid S sitt talent er nemlig på full fart til å bli oppdaget, også langt utenfor Norges grenser. 19-åringen fra det lille stedet Berkåk slapp sin første singel, ”2AM”, i oktober 2014 og ble en stjerne over natten. Singelen har nå nådd dobbel platinumstatus og har mer enn 20 millioner streams. På toppen av dette har hun bl.a samarbeidet med Avicii og Shawn Mendes, samt skrevet og lagt vokal på låten “Dawn” med svenske iSHi.

 

Jaa9 & Onkl P
De tok oss med storm i 2015 – men det plaskregnet og mange fikk ikke oppleve dette, så vi må bare ha mer! De to siste årene har det tatt fullstendig av for OnklP,  - både med Jaa9 og med hans andre band Slekta.! Med låta ” Styggen på Ryggen” toppet han stort sett alle lister i 2014 / 2015. Vi gleder oss til gjensynet!

 

Jaa9 & OnklP stammer fra det Lillehammer baserte rapkollektivet Dirty Oppland, og har siden 2002 jobbet sammen om en rekke utgivelser. Først slapp de Bondegrammatikk – the mixtape i 2003, en utgivelse de solgte rundt 3000stk av, og som forsatt står seg som Norges mestselgende mixtape. Året etter fulgte de opp denne suksessen med sitt debut album Sjåre Brymæ på Christer Falcks C+C. Skiva inneholdt gullsingelen Kjendisparty, samt Stank Ass Hoe med Rune Rudberg. Deretter kom Onklps soloskive Det kunne vært deg, på PassIt records, med undergrunnshitten Noia. Så var det stille noen år rundt guttene før de igjen gjorde seg aktuelle med Bondedrammatikk – the next tape, før deres andre fulllengder Sellout, ble sluppet sommeren 2009 på Sony. Hitten Glir Forbi solgte til gull, og låta Blog fikk mye rotasjon på norske radiostasjoner. Denne suksessen fulgte guttene opp med albumet Lasse & Geir, et album utgitt i to deler, som høstet mye lovord rundt i landet. Utgivelsen inkluderte blant annet låten Partysvenske, som solgte til platina, i tillegg til turnering land og strand rundt. 

 
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: