På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

BarneStreet dag to! Yoho!

Det ble en superflott dag to med BarneStreet på Kanalplassen! Med mange glade barn og voksne som smiler og ler og gjør mange av de kule aktivitetene!

På Kanalplassen i dag fikk vi først høre på Finn Andersen og bandet hans. De spilte mange sanger om følelser. Blant annet: Nå lager vi en sang, det er egentlig en bursdagssang og handler om å være glad. Vi fikk også høre en sang som handlet om å være sjalu. De lagde veldig god stemning med de rolige og koselige visene sine. De fikk alle barna til å følge med og lytte til musikken.

Dagens andre konsert var en litt mer rocka variant og ble spilt av Thomas F-band. De hadde både sanger på engelsk og norske kjente sanger som de hadde lagd til sine egne litt mer rocka versjoner. De ble en stor hit og skapte liv i publikum. Thomas fikk alle barna til å bli med og hoppe og sprette sammen med ham. Noen av barna hadde med seg gitar og de som ikke hadde det spilte luftgitar. Man kunne også få Kizz-maling av de frivillige i BarneStreet. Etter hvert begynte det å regne men det så ikke ut som noen brydde seg, de var opptatt med å se på showet. 

Enda en sommerhilsen fra Helena  :-)

Se flere bilder her
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: