På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Billettene går unna!

Hurra! Billettene fyker ut! Utrolig morsomt! Vil du være sikker på billett til Kirkegårdskonserten eller Festivalpass til HELE festivalen bør du ikke vente for lenge.

Bare ca 50 festivalpass igjen
Vil du gjerne sikre deg festivalpass (gir adgang til alle konserter alle dager) - så bør du nå ikke vente for lenge. Det kan være utsolgt i løpet av et par uker...

Også Kirkegårdskonserten har de siste åra vært utsolgt - og i år selger den mer enn noen gang. For å få adgang her og oppleve Ingebjørg Bratland med sitt flotte band må du enten ha konsertbillett til denne konserten, dagspass for onsdag eller festivalpass for hele festivalen.


Selger til hele festivalen
Ellers selger vi godt til hele festivalen, - faktisk ca 25 % bedre enn i fjor, og da var det jo steinbra! Og ikke bare til hovedscenen torsdag og fredag. Også til onsdag og lørdag selger vi godt - både enkeltkonsertbilletter og dagspass.

Fortsatt er det masse billetter igjen - til alle dager og konserter. MEN - vi tror nok at flere konserter vi bli temmelig stappfulle, og kanskje utsolgt når det nærmer seg. Superstemning og store opplevelser kan vi i alle fall love!

POLLENKONSERTEN - gode tilbud til familier!
Spesielt vil vi fremheve det svært gode tilbudet til familier på Pollenkonserten lørdag 30. juli. Kr. 600 for 2 voksne og inntil 3 barn må sies å være litt av et kupp! Og se den artistlista... ASTRID S i spissen for et sterkt felt av norske popstjerner se mer info på programsida her

Billettsalg
Billetter selges på Ticketmaster (tidl. Billettservice) - ticketmaster.no -  dessuten over disk på Narvesen og 7Eleven. I festivaluka (uke 30 ) selger v også billetter på vårt festivalkontor på Poppes plass.

 
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: