På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Bli med på Trommebattle!

Er du trommis og har lyst til å være med på et superstunt utenom det vanlige? Canal Street inviterer til en en gedigen trommebattle, som en del av festivalens jubileum og Pollenkonsert, lørdag 30. juli!

Basse Andersen og Frodel Olsen gleder seg til Pollenkonserten 30.juli !
(foto Linda Christensen)
¤
Vi gjorde det for 10 år siden også – i forbindelse med Kaizers-konserten på Heftingsdalen søppelanlegg. Med Arendal Big Band – sjef Audun Dertz i spissen for ca 60-70 trommisser gjennomførte vi en storslått og ellevill tromme- og rytme-”konsert” på dynga. Audun er med i år igjen, og i forbindelse med 20årsjubileet og Pollenkonserten inviterer vi distriktets trommeslagere igjen. Dette skal bli en minneverdig happening!
¤
Vi håper at det er mange som melder sin interesse slik at de kan laget et skikkelig show som folk vil legge merke til og huske i ettertid som noe helt spesielt. Audun, sammen med Basse Andersen og Frode Olsen, vil lede flere grupper med trommeslagere som plasseres både i høyden og på flat mark rundt Pollen. Det vil trommes ut i sommerkvelden, med ”spørsmål og svar” fram og tilbake over Pollen.


Alt som kan trommes på, store og små trommer, søppeldunker, oljefat, gong gonger, pauker og andre rytmeinstrumenter kommer til å tas i bruk. Dette skal bli spektakulært, og alle som er interessert i å være med kan ta kontakt. Det er selvfølgelig en fordel om du er trommeslager, eller i hvert fall har lyst til å være med og har litt rytmesans. Så vil vi ha noen øvelser og lage dette til et forrykende show!

 

Mer info om prosjektet og påmelding til Trommebattle:
Audun Dertz, epost: a.dertz@online.no

mats@canalstreet.no // tlf 90529127 // www.canalstreet.noMeld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: