På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

ENDELIG BARNESTREET!!! :)

Endelig er BarneStreet her! Med sang og musikk fra alle aldre starter vi BarneStreet med vår flotte og fargerike parade. Paraden er en fin liten tur rundt torget hvor det spilles musikk med rytmeinstrumenter og det blir sunget mange fine barnesanger. Etterpå sluttet paraden på Kanalplassen og vi fikk god underholdning av Bare Barn Band.

Bare Barn Band har spilt på BarneStreet i hele ni år! Men vi blir aldri lei av de gutta og de morsomme sangene deres. I år sang de blant annet: Tre små kinesere, deres egen versjon av Hode skulder kne og tå (hode skulder navle lår rumpa går) og selvfølgelig Sett deg opp i kørja og la ballongen gå. Det var supergod stemning på Kanalplassen da både store og små var med på showet. Etter hvert begynte det å regne, men det gjorde ikke noe! Og tenk at det er første gang det har begynt å regne mens Bare Barn Band har spilt på BarneStreet. Ole Kelly, Rasmus, Dag og Leif -Magnus var absolutt like kule og morsomme i regn som i sol!!!J Så var det bare å sette seg opp i ballongen og fly til BarneStreet, for der finner du alle de kule aktivitetene!

BarneStreet holder til på Kanalplassen og det kommer til å være mange gøye aktiviteter alle dagene. Du kan blant annet gå på stylter, lage popcorn-beger og få gratis popcorn til, og du kan få ansiktsmaling.

Så det er bare å komme til Kanalplassen og kos deg masse! :) 

Sommerhilsen fra Helena (11) :)

Tekst: Helena Berle 

Foto: Birgit Fostervold og Lisa Berg-Hornnes

Flere bilder fra Barnestreet her
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: