På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Espen Larsen's "HOPE" gjenoppføres!

Vi kan glede alle fans av Espen og god musikk: Det vakre bestillingsverket ”Hope" fra 2002 settes opp igjen under sommerens festival!

Det er ikke få som har spurt etter dette i årene som har gått siden da, og plata har også vært utsolgt i årevis. Så det har liksom ikke vært mulig å gjenkalle denne flotte stunden, om man ikke er så heldig å eie plata.


Nå gir vi publikum en sjanse til å gjenoppleve dette, eller oppleve dette for første gang. Og det er virkelig verdt å få med seg. Sammen med musikerne Rasmus Solem (piano, synth og sang), Ole Kelly Kvamme (bass),  Per Willy Aaserud (trompet), Tom Rudi Torjussen (trommer), og Arild Nyborg (perkusjon), blir verket oppført lørdag 30.juli. Det er rett og slett en liten begivenhet!


”Hope” ble uroppført 23. juli 2002 i vårt store festivaltelt ved siden av nåværende Clarion Tyholmen hotell , og er siden ikke spilt offentlig. Konserten vil foregå omtrent nøyaktig på samme sted i hotellets nåværende konferansesal – som under festivalen omdannes til vår store jazzscene. Gå ikke glipp av denne helt spesielle avslutningen på 20 års-jubileet!
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: