På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Familiefest på Buøya!

Fredag 29. juli blir det familiefest på Buøya! BarneStreet pakker med seg alle aktiviteter fra Kanalplassen og lager moro for store og små på den idylliske øya ved Eydehavn. Fra kl. 14.30 blir det konserter med Clutterbillies og onkel Tuka. Husk badetøy!

Idylliske Buøya danner en deilig ramme for hele familien fredag 29. juli. Hit kan du fint ta med deg hele familien, med store og små. På Buøya er det god plass, med gressplen og sandstrand, og det er kanskje lurt å ta med seg en fluktstol eller et pleddd. Kanskje en teie med litt mat og drikke? Om du ikke husker piknik-kurven er ikke det noen krise, for Sørfjell Idrettslag stiller nemlig med kiosker på Buøya. Så dermed blir det salg av is, brus, pølser, kaffe m.m.

Til Buøya kan du ta bil eller båt. Fra parkeringsplassen rett før brua til Buøya er det ca. 10 minutters gange til arenaen. Det vil også gå shuttlebuss herfra fra kl. 13.30 ca. Denne vil også gå etter konsertslutt.

Billetter kan kjøpes ved inngangen (vi tar kort!).

Konsertstart er kl. 14.30, og på scenen står først Onkel Tuka. De spiller herlig organisk og akustisk med alt fra bluegrass på høygir til skeive folkeinspirerte ballader. Deretter, ca kl 16.00 er det Clutterbillies som overtart showet, med countryrock, røffe gitrariff og kule rytmer. I tillegg er det selvfølgelig morsomme BarneStreet aktiviteter som ansiktsmaling, hårfletting, barkebåter, stylter, hoppetau og mer til. Og husk for all del badetøy! Konsertbading anbefales både for liten og stor.

Vi gleder oss til en deilig, solfyllt dag på Buøya med herlig musikk og glade mennesker!

Bestill billetter her

 
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: