På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Festklare cowboyer på festplassen

- Jeg har aldri opplevd maken, sier festivalsjef Mats Aronsen.

Tidligere år har festivalsjefen nesten måttet trygle og be for å få publikum til å kjøpe billetter i god tid før festivalen braker løs. Nå opplever han at det krafses på billettluka. Årets forhåndssalg er rekordhøyt!

- Det er nesten helt vilt i år. Og ingenting er mer moro enn det, sier Mats Aronsen som gleder seg til å vise frem CC Cowboys og mange, mange andre artister til sommeren.
Til Arendal kommer Ingebjørg Bratland, Jonas Alaska, Gilbert O´Sullivan, Onkl P, Lars Winnerbäck og Susann Sundfør. For å nevne noen.

Årets festival er jubileum. I 20 år har Canal Street stått på plakaten. Og utviklingen går i retning av en stadig mer populær festival. 

- I år blir det virkelig fest! Forhåndssalget har skutt rett i været. Vi satte rekord i fjor, og det var vi veldig glade for og fornøyde med. Men nå ligger vi altså 25 posent over rekordsalget fra i fjor, sier Aronsen.

Godt forhåndssalg betyr mye for festivalen.

- Det gjør at vi kan glede oss enda mer! I år konsentrerer vi oss fullt og helt om å lage festivalfest. Billettsalget går jo nesten av seg selv!

Blant de som gleder seg, er det legendariske bandet CC Cowboys. De har igjen gledet norske publikumere i mer enn 25 år, og til sommeren er de mer enn klare til å rocke Sam Eydes plass.

Rockebandet har til og med sendt oss en egen video-hilsen. Besøk Facebook-siden til Canal Street og møt bandet!

Så, hent popcorn, klikk inn på Facebook og snurr film!

 
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: