På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Fabelaktig Fredag

Endelig fredda! I dag blir det spennende konsert med unge talenter, hovedkonsert på Sam Eydes og blueskveld på Tyholmen. BarneStreet og familiefesten på Buøya flyttes til Stueneshallen pga regnet.

I dag kan du starte festivaldagen på Clarion Tyholmen hotel. Her kan du nyte en deilig kopp kaffe og talentscenen UnderStreet - unge, talentfulle artister som kjemper om retten til å opptre på Sam Eydes plass til neste år. Konserten starter kl 12.00 og er gratis.  

Vil du heller ha en utendørskonsert kan du ta turen til Poppes plass der Rebekka Falck holder jazzbrunsj fra kl. 12.00. Bør nytes med en nystekt munke!

Kl. 14.30 braker det løs i Stueneshallen! Pga det uliielige været flytter vi familiefesten fra Buøya og hit. På scenen spiller både Clutterbillies og Onkel Tuka. Det er salg av brus og is m.m! Billetter kan kjøpes i døra!

Fra kl. 16:30 er det dags for årets andre hovedkonsert på Sam Eydes plass. Og med headlinere som Gilbert O'Sullivan (20.15) og Susanne Sundfør (22.15) er nok dette en konsert mange har sett fram til. Det kommer til å bli kjempefest! Først ut er fjorårets UnderStreet vinnere Mañana Mango (17.00), og deretter bluesgitarist Krissy Matthews (18.15). Billetter på SevenEleven, Narvesen, her eller i "døra".

Er du glad i blues er dette din kveld. Følg etter unge Herr Matthews fra Sam Eydes og videre på Clarion Hotel Tyholmen. Fra kl. 19 blir det bluesscene med Onkel Tuka, MK's Marvellous Medicine, og deretter jam med Krissy Matthews.

Kvelden avsluttes som vanlig med Night Sessions på Clarion Hotel Tyholmen, med fete DJ's og jamsession.

Ha en fabelaktig fin festivalfredag!

-------------

Program: 

Talentscenen:
Understreet

 

Clarion Hotel
Tyholmen 

 

12:00

Jazzbrønsj:
Into the Wild

 

Poppes plass

 

13:00

Familieshow:
Onkel Tuka / Clutterbillies / Aktiviteter med BarneStreet

 

Stueneshallen

 

14:30

Hovedkonsert:
Manana Mango // Krissy Matthews //
Gilbert O' Sullivan // Susanne Sundfør

 

Hovedscenen:
Sam Eydes plass 

 

17:00

Bluesscenen:
Onkel Tuka // MK's Marvellous Medicine //
Jam m Krissy Matthews

 

Clarion Hotel
Tyholmen 

 

19:00

NightSessions:
DJs TBA + ProjectD / Jamsession med Krissy Matthews (husbandet + gjester)

 

Clarion Hotel
Tyholmen

 

23:00
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: