På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Gnistrende blues!

To fantastiske liveartister: KRISSY MATTHEWS (UK) og MK's MARVELLOUS MEDICINE


KRISSY MATTHEWS

Engelsk-norske Krissy Matthews er en av Englands aller mest spennende, unge gitarister. 23 år gammel har han spilt over 1000 konserter, med sitt band og sammen med stjerner som Toto, Joe Bonamassa, Gregg Allman, John Mayall og Jeff Healey.
 
Ung mann, gammel musikk: Krissy spiller blues i Chicagotradisjonen, men også tuftet på arven etter Jimi Hendrix, med bred gitarføring, og fete akkordsoloer. Musikken vitner allikevel om at det er en ung mann som skaper musikken, en ung mann født på 90-tallet. Inniblant er det spor av røffere musikk, nesten litt punkete rock.

Gitarspillet er utrolig imponerende, men han er ikke bare teknisk dyktig, det er spilt med følelse, lytteren aner en ung bluesmusikers sjel. Dette er genuint og fullt av feeling, og verdt en festivalopplevelse på Canal Street. Han bergtok oss sist, tilbake i 2010, og vi gleder oss stort til gjensyn på hovedscenen fredag 29. juli!
 
Krissy Matthews - Guitar / Vocals, Max Maxwell – Drums, Sam Weston - Bass / Vocals, Colin Henney - keyboard


MK’s Marvellous Medicine
Marie Kristin Dale og trioen MK'S Marvellous Medicine har spilt seg til et godt rykte som live-band med sin groovy "Post Hendrix" gitarrock! Deres debut på Bergenfest i sommer inneholdt dagens prestasjon, ifølge musikknyheter.no.  Dagbladet omtaler Marie Kristin som "det unge gitarhåpet".  Bergen Live spår at trioen vil sette sitt preg på musikkåret 2016! Den 29. januar slippes debutalbumet på Apollon Records, produsert av Yngve Sætre. 

MK's Marvellous Medicine er sann musikkglede og formidling i toppklassen. Denne trioen skaper de helt store øyeblikkene, de øyeblikkene som publikum husker og setter pris på.

Det er selvsagt solisten selv, Marie Kristin Dale, som er midtpunktet i MK's Marvellous Medicine. Hennes ferdigheter som gitarist er alene gode nok til å skape en karriere. Legg til hennes soul-inspirerte sang, låter og  bandlederegenskaper, så har du supertalentet fra Bergen.

Marie Kristin lager ny og frisk gitar-musikk. Inspirasjonskilder er Stevie Ray Vaughan, John Mayers Trio, Jimi Hendrix, Susan Tedeschi, Albert King og Joe Bonamassa. Repertoaret består hovedsaklig av MKs egne sanger, resten er nye og gamle låter forankret i den gitarbaserte musikken.

Ryktet om Marie Kristin og trioen spredte seg raskt, og snart spilte de supportjobber, konserter og festivaler rundt omkring i landet. Den friske miksen av bluesete gitar, soulinspirert sang og  rock'n'roll slo an. Bluesrocken er tilbake, ny frisk og vital!
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: