På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Jazzbrønsj i New Orleans

Det var en deilig jazzbrunsj folket på Poppes Plass ble servert i dag. Lillesandsbandet, Sandra Point Tradjazz band stilte med 8 menn som lagde god stemning med sin hyllest av New Orleans. Regnet falt på publikum i starten av konserten, men det var ingen hindring for å få folk til å danse.

  Sandra Point er et velkjent band og har holdt på siden 1997. De har vært flere ganger i USA og da spesielt New Orleans. Nå har de kommet til Arendal med sin inspirasjon fra tradjazz fra 1920 og 30-tallet. De festklare herrene var flotte i hvite skjorter, svarte bukser og smykker som de hadde fått i gave under karnevalet Mardi Gras for noen år siden. Senere fikk de selskap av fargerike Synnøve Reiersen, eller Madam Reiersen som de kalte henne. Sammen synger de låter som ”When You're Smiling”, og nydelige ”I can't give you anything but love”. Publikum danset og sang med.

Denne vakre konserten var en nydelig start på det som er festivalens andre dag. Sola skinte da bandet var ferdig, og folk var ikke i Arendal lenger, de befant seg i French Quarter, New Orleans.  
Helene :) Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: