På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Jubilerende åpningsdag

Endelig er dagen her! Åpningsdagen for årets herlige jubleumsfestival kan friste med blant annet parade for voksne og barn, Bare Barn Band i fri utfoldelse, Jonas Alaska på fyret og Ingebjørg Bratland på kirkegården. Vi gleder oss!

Kl. 11:00 sparker vi i gang årets Canal Street med barneparade gjennom Arendals gater, sammen med Bare Barn Band. Det blir tull og tøys, masse musikk og høy stemning – kle deg gjerne ut og kom! Festen fortsetter på Kanalplassen med konsert med Bare Barn Band og masse aktiviteter for store og små. Kl. 12:00 får også de voksne sin paradegang gjennom byen, da tar Lillegaard Trad Band og Dag Jonssen oss med på Street Parade fra Torvet til Poppes plass, hvor Indre Torungen Brass etter hvert vil underholde oss med brass av beste og mest inspirerende slag – her er det bare å slippe hofter og armer løs og svinge med!

Hver dag er det jazzbrønsj på Poppes plass kl. 13:00. I dag kommer Indre Torungen Brass Ensemble for å skape god stemning i byen. Deretter er det bare å komme seg ut på havet for å se Jonas Alaska på Merdø. Pga været er denne konserten flyttet fra lille Torungen fyr til museumsjordet på Merdø. Bussen går fra Peder Thommasen gate (vis-a-vis DnB) fra kl. 13:00 og tar publikum med til Rævesand hvor det er satt opp ferger (transport er ikke inkludert i billetten/dagspass, se mer informasjon her). Konserten begynner kl. 16:00.

jonas alaska på fyret

På Jazzscenen på Clarion hotel Tyholmen fra kl. 19:00 får du høre Megalodon Collective og Elephant 9 & Terje Rypdal

Festivalens høydepunkt for mange er Kirkegårdskonserten. I år kommer Ingebjørg Bratland med sin vakre og unike stemme, og vi lover en magisk stemning i skumringen fra kl. 21:30. Været kan bli litt vått i kveld, så det er sikkert lurt å ta med regnjakke og sydvest. Paraplyer er ikke tillatt foran scenen!

Ingebjørg Bratland på kirkegården

Avslutt dagen med NightSessions på Clarion Tyholmen hotell med Frioms.org, diverse gjester og selvfølgelig coole DJs i DJs lounge. I kveld er det Steinar "Ambassadøren" Kristiansen og DJ ThomAce som tryller frem liflige toner fra 22.30ish.

Lurer du på noe, stikker du bare innom vårt festivalkontor på Poppes plass ved Strand kafe på Tyholmen. Her hjelper våre flotte frivillige deg mer enn gjerne, mellom kl 11 og 20 hver dag under hele festivalen. --------------------

Program:

BarneStreet m Barneparade og Bare Barn Band og aktiviteter Kanalplassen 11:00

Street Parade m/ Lillegaard Trad Band og Dag Jonssen

Torvet/Pollen/Poppes plass

12:00
Jazzbrønsj: Indre Torungen Poppes plass 13:00
Fyrkonserten: Jonas Alaska Lille Torungen fyr 16:00
Jazzscenen: Megalodon Collective // Elephant 9 & Terje Rypdal + jamsession Clarion Hotell Tyholmen 19:00
Kirkegårdskonserten: Ingebjørg Bratland Arendal kirkegård 21:30
NightSession: Jamsession m/ Frioms. + gjester og DJs Clarion Tyholmen hotell 23:00Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: