På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Lars Winnerbäck (SE)

Hurra! Endelig har vi gleden av å presentere Sveriges superstar Lars Winnerbäck på Canal Street. Utrolig populær og avholdt og nærmest som våre naboers nasjonalskald å regne! Winnerbäck headliner hovedscenen torsdag 28. juli – etter at først CC Cowboys har mørnet publikum skikkelig. En begivenhet!

16 oktober slapp Lars Winnerbäck en nyskrevet låt, "Köpt en bil", som ble spilt live på Skavlan samme kveld! Det sier litt om hans status. Sist Winnerbäck slapp nytt stoff var suksessalbumet "Hosianna" i 2013. Siden det har det, bortsett fra aktiv turnering, vært stille. Fram till nå. Planen er å slippe et nytt album før sommeren og følge opp med en turné. En turné som altså tar han til Canal Street og Sørlandet! Vi jubler!

Lars Winnerbäck (f 1975 i Stockholm) er en feiret svensk artist og låtskriver. Winnerbäck går ofte under kallenavnet Lasse. Han vokste opp i Linköping før han flyttet tilbake til fødestedet Stockholm i 1996. Erfaringene fra livet i disse to byene og forskjellene dem i mellom er for øvrig et gjennomgående tema i flere av låttekstene til Winnerbäck, som på en smått poetisk måte speiler tilstedeværelsen og livets utfordringer.

Lars Winnerbäck skriver utelukkende på svensk og beveger seg hovedsakelig innenfor singer/songwriter-tradisjonen og sjangere som vise, folkrock og pop/rock. Han kan sies å være influert av andre svenske artister som Evert Taube, Cornelis Vreeswijk, Ulf Lundell og Stefan Sundström, og ellers amerikanske artister som Bruce Springsteen og Bob Dylan. Winnerbäck har sammen med blant andre Håkan Hellström vært en av de viktigste bidragsyterne til at svensk språk i løpet av 2000-tallet har blitt videreutviklet og akseptert som et fullgodt, ettertraktet alternativ til populærmusikk skrevet på engelsk.

 Winnerbäck har så langt spilt inn 10 studioalbum og et par samlealbum, og planlegger altså sitt ellevte. Vi gleder oss enormt til det og konserten 28. juli!

Sam Eydes plass – torsdag 28. juli kl 17 – 2330:
tba // tba // CC COWBOYS // LARS WINNERBÄCK (se)

Billettsalg her
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: