På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Lokal perle

Rebekka Falck med sitt nydelige band gjester Poppes Plass 29 juli kl. 12.00. Bli med på jazzbrønsj med en økt av deilig norsk folkepop krydret med følelser og sarkasme. Vi får også noen engelske pop og jazzballader av denne produktive singer-songwriteren.

Rebekka Falck (23) er fra Arendal, bor i Kristiansand og har vært aktiv med låtskriving og sang fra hun var liten jente. Nå blomstrer hun med sin fjerde utgivelse og splitter nye sommersingel "Løp av sted", som er listet på NRK Sørlandet, Radio Sør og Radio Harstad. Rebekka har vært på turnè rundt i Norge og er svært aktiv med konserter lokalt. Hun har blandt annet varmet opp for jazzsangerinne Hilde Hefte og hun er aktuell med musikkvideo nå.

Bandet består av Simen Svanevik Bendiksen på gitar, Mikkel Andreas Granrud på bass, Torgeir Aase Løseth på trommer, Therese Hagir på bratsj og søster Esther Falck på kor. Sammen skaper bandet en unik atmosfære.  

- Rebekka Falck's klare og sterke stemme, hennes dybde I uttykket av de poetiske tekstene, kan lett dra deg inn roen og skjønnheten som reflekterer verdenen rundt hennes person, hennes sjel og hennes liv. (GBOB Scandinavia)

Fredag 29. juli på Poppes plass kl. 12.00 - vi CS vel der? Det er gratis!

 
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: