På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Messing with Voice og Dirty Mountain

Canal Street har gleden av å presentere to spennende ensembler som kompletterer lørdagsprogrammet. Begge med utgangspunkt fra Kolbjørnsvik ved Arendal!

Messing with voice
Lars Andreas spiller på messing og Camilla synger. De samspiller på tvers av sjangre og musikalske uttrykk og overrasker med sine lyder, "groover" og klanger. De møttes på musikkhøgskolen i 1994. Der begynte de å spille sammen. Etterhvert ble de gift og havnet i Kolbjørnsvik, Arendal, -  hvor de nå lever av musikken. 
Lars Andreas Haug fra Frogner i Akershus jobber som heltids utøvende musiker og har turnert over hele verden med sin tuba. Fra ørkenen i Siwa, via New Delhi og Tokyo til de fleste land i Europa. I tillegg til å spille i flere aktive band, driver han  «Lars Andreas Haug band», hvor han komponerer musikk til et 7 manns orkester. Lars Andreas er med på over 30 innspillinger og er stadig i gang med nye plateprosjekter. 

Camilla Susann Haug fra Mo i Rana lever som freelance sanger og låtskriver.  Hun synger i vokalgruppa «Pust», som har gitt ut fire album og er aktiv på konsertfronten i inn-og utland. Hun ga ut soloalbumet «Noen ganger blått» (KKV) i 2007.  Hun er vokalist i jazzensemblet "Lars Andreas Haug band" som ga ut plata "Conrairo" (Curling Legs) i 2013 og som nylig var på en lengre turné i regi av Sørnorsk jazzsenter. Camilla har siden 2004 vært aktiv med flere produksjoner i Den kulturelle skolesekken og Rikskonsertene.

DIRTY MOUNTAIN
Dirty Mountain ble etablert i 2014 og er en energisk improviserende trio fra Litauen/Norge/Danmark. De har de siste årene turnert i Tsjekkia, Litauen, Latvia og Danmark, bl.a på Copenhagen Jazz festival. Nå altså på Canal Street. Gå ikke glipp av dette!

Dirty Montain består av Liudas Mockunas fra Litauen på saxofoner, Lars Andreas Haug på tuba, og danske Peter Bruun på trommer. Alle tre musikerne bidrar til bandets komposisjoner og det musikalske uttrykket.

Liudas Mockunas er en av de mest betydelige og kreative representanter for Litauens jazzscene, og spiller stadig hyppigere med improvisasjonsmusikkens koryfeer, som William Hooker og Barry Guy. Spiller også med Marc Ducret, Pierre Dørge, Ibrahim Electric med mer.

Peter Bruun er en fremstående dansk trommeslager, og aktiv i mange sammenhenger. Han har bl.a spilt med Marc Ducret, Django Bates, Evan Parker, Chris Speed og mange flere. Han er en av grunnleggerne av bandet Eggs laid by Tigers.


Lørdag 30. juli:
Jazzscenen Clarion Hotell Tyholmen fra kl. 18:
Messing with Voice // Dirty Mountain
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: