På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Pollenkonserten!

ASTRID S - SONDRE JUSTAD - JAA9 & ONKLP - YOUTH - BIG DADDY KARSTEN. - dj's. Gjør klar for en av Canal Streets kuleste satsninger: POLLENKONSERTEN!

Sammen med alle restaurantene rundt Pollen, og i samarbeid med Arendal kommune og Havnevesenet, inviterer vi til Jubileumsfeiring og stor stas for alle! 2 scener – en på land og en flytende! En super artistliste skulle garantere for topp stemning, og enda har vi mange overraskelser på lager…

Denne dagen kan du oppleve Pollen som et sammenhengende festivalområde! Vi har fått sammenhengende skjenkebevilling i hele området, så du kan vandre rundt med glasset, sette deg på bryggekanten og kose deg til Norges ypperste pop & rock! Mat & drikke fås kjøpt ”over alt”. Dette blir en opplevelse i kanskje Norges flotteste havnebasseng!

Samtidig har dette en ”ung” profil” Vi ønsker familier med barn og ungdom, og unge voksne spesielt velkommen! Og selvsagt alle andre. Det hele blir derfor arrangert i betryggende rammer og i et hyggelig, men spennende setteing. Noe du aldri har opplevd før! Vi lover en utrolig kul opplevelse for alle!

Astrid S
Astrid Smeplass aka Astrid S fra Berkåk har gått fra pianotimer, korps og Idol til et popmusikalsk utrykk som vekker internasjonal oppmerksomhet og anerkjennelse. Astrid S var blant annet en av de 50 første utvalgte til årets store bransjefestival SXSW i Austin. I 2015 vant hun MTV European Music Awards for beste norske artist, i sterk konkurranse med bla Kygo og Madcon. Hun er det nærmeste vi kommer popkomét i Norge i dag. Astrid S sitt talent er nemlig på full fart til å bli oppdaget, også langt utenfor Norges grenser. 19-åringen fra det lille stedet Berkåk slapp sin første singel, ”2AM”, i oktober 2014 og ble en stjerne over natten. Singelen har nå nådd dobbel platinumstatus og har mer enn 20 millioner streams. På toppen av dette har hun bl.a samarbeidet med Avicii og Shawn Mendes, samt skrevet og lagt vokal på låten “Dawn” med svenske iSHi.

Sondre Justad
Er en virkelig popmaskin! Som tilsynelatende bare rister ut smittende pophits av ermet: Sondre Justad fra Lofoten. Vi garanterer topp partystemning lørdag 30. juli! Etter at Sondre Justads første singel, «Nu har du mæ», ble sluppet sommeren 2014 har det gått slag i slag for popartisten fra Lofoten. 25-åringen fulgte tidligere i år opp med låtene «Det e over» og «Tilbake», som begge fikk høy radiorotasjon. Nå er han aktuell med singelen «Riv i hjertet», som er en av de aller mest spilte låtene på norsk radio om dagen, med A-listing hos blant andre NRK P3 og NRK P1. Det siste året har han også gjort TV-opptredener på programmer som TV2 Senkveld, P3 Gull, VG-lista Topp 20 og NRK1 Lindmo.

 

 

Jaa9 & Onkl P
De tok oss med storm i 2015 – men det plaskregnet og mange fikk ikke oppleve dette, så vi må bare ha mer! De tre siste årene har det tatt fullstendig av for OnklP,  - både med Jaa9 og med hans andre band Slekta.! Med låta ” Styggen på Ryggen” toppet han stort sett alle lister i 2014 / 2015. Vi gleder oss til gjensynet!

 

Youth
Youth er en ny og spennende pop-gruppe bestående av Helene Svaland og Jim Bergsted. Låtskriver-duoen er både inspirerte av superstjerner som Ellie Goulding, og indie-band som Foster The People, og ender følgelig opp med et musikalsk produkt som kan plasseres et sted i midten. Det er energisk, skittent, inspirert og polert. Singelen "All Night" ble gitt ut 9. oktober, og er listet på NRK P3.
De opplevde å bli ”Ukas Urørt” i starten av november.

 

Big Daddy Karsten
Big Daddy Karsten, rapperen fra Arendal, slapp nylig sin andre EP "Han e lun” via labelet DATmusic. EP´en er et samarbeid med Oslo-produsenten Tom12", og ble til i Arendal og på Grunerløkka i Oslo.  EP´en gir oss et patriotisk innblikk i kjeltringlivet i lille Arendal på ?ere plan. Big Daddy Karsten er for mannen i gata mest kjent som den beste rapperen i VG-serien SkeezTV, men har samtidig jobbet seg opp en kraftig rap-pondus over de siste årene. Han har tidligere gitt ut solo-EP og et album som medlem av duoen Folke?ender, og har også samarbeidet med både stort og smått i rap-Norge- og spilt på en rekke festivaler.

 

Rimelige billettpriser!
Vi legger opp til ganske lave billettpriser - kr 130 + avgift (barn) // kr 270+avgift (vanlig billett) // kr 570 + avgift (familie = 2 v + 3 b)
Billettsalg herMeld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: