På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Pollenlørdag!

Det er siste dag av festivalen, og for en dag det skal bli! Vi avslutter en herlig festival med noe vi aldri har gjort før - en heidundrende jubileumskonsert i Pollen. Festivalsjefens våte drøm skal endelig bli en realitet.

BarneStreet har spart sin største headliner til i dag! Fra kl. 13:00 er det aktiviteter som vanlig på Kanalplassen, og konsert med Christine Sandtorv og Stjernetellerbandet - spelemannsprisvinnende stjerneband. Og det er jo selvfølgelig gratis.

Kl. 12:00 spiller Lillegaard Trad Band og Dag Jonssen opp til avslutningsparade. Med sol og deilige musikanter i alle aldre skal gatene fylles med musikk og kjærleik.

I mange år har festivalsjef Aronsen drømt om en superkonsert i Pollen, og i vårt jubileumsår blir det endelig en realitet. Sammen med restaurantene rundt Pollen har vi sammen laget et utrolig spennende konsept. Området sperres av slik at du kan vandre fritt i Pollen, og handle enten her eller der. Det blir to scener, hvorav en er flytende og det blir selvfølgelig fantastiske konserter. I tillegg til trommebattle! Og mye annet gøy og spennende. På scenen kommer årets vinner av Talentscenen Ninva (kl. 17.30)  Youth, (18.00) Astri S (19.15), Sondre Justad (20.30), Big Daddy Karsten (21.30) og Jaa9 og OnklP (22.00). Trenger vi si noe mer? Vi CS i Pollen!

Er du av den litt roligere typen kan vi anbefale jazzscenen på Clarion Tyholmen Hotel fra kl. 18:00. Her vil du kunne oppleve Messing with Voice og Dirty Mountain.

Kl. 22.30 blir det et etterlengtet gjensyn med Espen Larsens fantastiske bestillingsverk fra 2002 "Hope" på Clarion Hotel Tyholmen. Dette er virkelig verdt å få med seg - en begivenhet rett og slett.

Tord Gustavsen har gjestet Canal Street ved flere anledninger tidligere, og i år kommer han med Simin Tander. Simin og Tord har fått gjendiktet gamle norske salmetekster til pashto, som var morsmålet til Simins afghanske far. I Trefoldighetskirken kl. 21.00 kan du få høre resultatet av dette unike samarbeidet.

På NightSessions kan du bruke opp det du måtte ha igjen av festivalkrefter, før du kan reise hjem vel vitende om et lite år er det klart for Canal Street igjen. Men først skal vi hvile.

----------------

Program:

 

BarneStreet: Christine Sandtorv & Stjernetellerbandet / Aktiviteter

Kanalplassen

12:00

 

Street Parade

Torvet / Poppes plass

12:00

 

POLLENKONSERTEN: Ninv // Youth // Astrid S // Sondre Justad // Big Daddy Karsten // Jaa9 & Onkl P

Pollen

17:00

 

Jazzscenen: Messing with voice // Dirty Mountain

Clarion Hotell Tyholmen

18:00

 

Tord Gustavsen trio m/ Simin Tander

Trefoldighetskirken 

21:00

 

Night Sessions: DJ TBA/Jamsession m/Husbandet

Clarion Tyholmen hotell

22:00

 

Espen Larsens bestillingsverk: "Hope"

Clarion Tyholmen hotel

22:30
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: