På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Popkometen Sondre Justad

Vi presenterer en virkelig popmaskin! Som tilsynelatende bare rister ut smittende pophits av ermet: Sondre Justad fra Lofoten. Vi garanterer topp partystemning lørdag 30. juli!Etter at Sondre Justads første singel, «Nu har du mæ», ble sluppet sommeren 2014 har det gått slag i slag for popartisten fra Lofoten. 25-åringen fulgte tidligere i år opp med låtene «Det e over» og «Tilbake», som begge fikk høy radiorotasjon.

Nå er han aktuell med singelen «Riv i hjertet», som er en av de aller mest spilte låtene på norsk radio om dagen, med A-listing hos blant andre NRK P3 og NRK P1. Det siste året har han også gjort TV-opptredener på programmer som TV2 Senkveld, P3 Gull, VG-lista Topp 20 og NRK1 Lindmo.

Debutalbumet, Riv i hjertet, er ute på Petroleum Records nå, og har høstet store ord fra landets anmeldere. På hans tilhørende turné har over halvparten av konsertene solgt ut lang tid i forveien – deriblant Rockefeller i Oslo 5. desember.

Hør bare hva anmelderne sier:
"Snakk om å innfri. Sondre Justad er allerede popstjerne." (Aftenposten)
"Sondre Justad lager pop som pop skal lages." (Dagsavisen)
"Popens nye wonderboy." (Dagbladet)
"Sondre Justad kan løfte norsk pop inn i en ny tidsalder." (Avisa Nordland)

Vi lover stemning og stort show lørdag kveld 30.juli. Totalt 5 - 6 artister på scenen. Flere artister til denne konserten slippes fortløpende.

Dette blir en stor og spesiell konsert i en særegen setting- som vi lanserer om et par uker....
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: