På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Supert billettsalg!

Vi selger billetter som aldri før! Årets jubileumsprogram med Lars Winnerbäck (bildet), Susanne Sundfør m.fl. er tydeligvis populært og vi ligger an til rekordsalg av billetter!

Selger til hele festivalen!
Og det er i tillegg veldig positivt at vi selger til hele festivalen, - ikke bare til hovedscenen torsdag og fredag. Faktisk har vi solgt aller flest festivalpass (ukespass) som gir tilgang til alle konserter alle dager. Og det er nytt for oss.

Men også til onsdag, torsdag og fredag selger vi veldig godt - både enkeltkonsertbilletter og dagspass. Etter at vi annonserte Pollenkonserten lørdag har vi også begynt å selge godt til lørdagen.

Fortsatt er det selvsagt masse billetter igjen - til alle dager og konserter. Også festivalpass. MEN - vi tror nok at flere konserter vi bli temmelig stappfulle, og kanskje utsolgt når det nærmer seg. Superstemning og store opplevelser kan vi i alle fall love!

Tilbud og gode priser
Fram til 1. juni er det også gode tilbud på festivalpass (ukespass) og alle dagspass, så om man har bestemt seg for å gå på festival så er det bare å slå til. Faktisk får du festivalpass for kr 1700 inkl. billettavgift, og dagspass (alle konserter og jamsession den dagen) for kr 630 inkl. avgift, fram til 1. juni. Det er rett og slett et svært godt kjøp!  

Billettsalg
Billetter selges på Ticketmaster (tidl. Billettservice) - ticketmaster.no -  dessuten over disk på Narvesen og 7Eleven.
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: