På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Susanne Sundfør!

Vi har gleden av å presentere vår headliner til Canal Street 2016! Av norsk og internasjonal presse omtalt som en av de aller største. Susanne Sundfør inntar Canal Street 29. juli.Hun er en norsk nasjonalskatt og har i år mottatt internasjonal kritikerros og oppmerksomhet for sine liveopptredener og sitt nyeste album ”Ten Love Songs”. Susanne Sundfør har i et tiår vært en norsk musikkpioner, og i mars 2016 går startskuddet for en etterlengtet Norgesturné.

2015 har vært full av milepæler. Først kom hennes femte studioalbum ”Ten Love Songs”, et album som ble tatt i mot av en internasjonal musikkpresse med stormende applaus. Britiske The Guardian mente at Susanne Sundførs musikk bryter alle reglene og er rett og slett forbløffende, og ga henne 5 av 5 mulige da de anmeldte albumet. NRK P3 kastet seg også med i jubelbrølet, omtalte Sundfør som en av Norges aller største musikere og i en klasse for seg og trillet terningen sin til en sekser.

Etter et mildt sagt vellykket albumslipp bestemte Sundfør seg for å bringe suksessen til livescenen. I hele sommer har hun vært å finne på de største festivalscenene i Norge, og hun fikk i tillegg æren av å avslutte årets Øyafestival i hovedstaden. Igjen var anmelderne i ekstase; Aftenposten mente at Sundfør målbandt over 10.000 tilskuere og sto for en maktdemonstrasjon så intens at musikkhistorie ble skrevet der og da – og atter en gang fikk hun trillet en sekser som lønn for strevet.

Og når året 2015 avrundes er Susanne Sundfør å finne på stort sett alle musikkjournalisters toppliste over de beste album og låter. Dagsavisen / Nye Takter kårer hennes album ”Ten Love Somngs” til årets aller beste plate.

Susanne Sundfør har for vane å bre om seg med musikalsk magi. Vi gleder oss enormt til konserten på Canal Street!

Fredag 29. juli - Hovedscenen Sam Eydes plass - ca kl 22!

Billettsalg her


Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: