På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Talentene klare!

Artistene er klare til Talentscenens Showcase på No9 onsdag 8. juni: Sara Jørundland Berg (bildet), NinV, Anna Ulrikke Vereide, Ruben, quip azure, Jakob Finnvold og Rabalder! Gratis inngang.

Sara Jørunland Berg
Sara Jørunland Berg (18) kommer fra Kristiansand og går for tiden på musikklinjen ved Vågsbygd Videregående skole. Tross sin unge alder har Sara allerede rukket å både gi ut en EP og noen singler, i tillegg til å ha deltatt på MGP Junior i 2010 og The Hit på NRK i 2014. Hun spiller for tiden inn musikk i Lydbølgen studio og drømmer om å jobbe som låtskriver og musiker i fremtiden.

NinV
Ninv, eller Nina Ugland (19) som hun egentlig heter er en artist som kommer fra Kristiansand. Hun lager popmusikk blandet med elementer både fra elektronika og indie. Som 15-åring var hun finalist i MGP Junior og i fjor var hun blant topp 16 i tv-programmet "The Voice". Hun henter inspirarsjon fra natur, mennekser og samfunn. Vi  ser frem til å få servert fengende flott indiepop fra scnenen denne kvelden.

Anna Ulrikka Vereide
Anna Ulrikka Vereide (18) kommer fra Arendal og er en av flere up-and-coming singer\songwritere i byen. Hun har gått videre til landsfinalen i Ungdommens kulturmønstring 2016. Hun er godt i gang med innspillingen av sitt debutalbum, og mener at det viktigste med musikk er å skape følelser, mystikk og nysgjerrighet. Vi er nysgjerrige og tror dette blir et kjempeflott innslag.

quip azure
kommer fra Risør og består av Thomas Kirkhusmo, Stian Andersen, Erlend Eriksen Skarvang og Gøran Sagvollen. De har spilt sammen i 3 år og har markert seg på sørlandet med sin egenartede form for progete jazzrock. Brorparten av medlemmene stammer fra bandet "Saturns Tredje Måne" som stakk av med førstepremien under en av
konkuransene til Rytmisk Fabrikk. De gleder seg til å spille for et nytt publikum og vi gleder oss til å høre.
Ruben
Ruben Pettersen (22) har den siste tiden markert seg på sørlandet både som hiphoper på scenen, men også bak i kulissene på mye av det som rører på seg av musikk og ungdomsarrangementer i området. Ruben skriver alle tekstene sine selv, noe som resulterer i ektefølte konserter av høy kvalitet. Vi gleder oss!
Jakob Finnvold
Jakbo Finnvold (17) er en beatboxer fra sørlandskysten som aktivt har beatboxet i 1,5 år.
Han er selvlært og har et ønske om at beatboxing skal nå ut til et bredere publikum.
Med inspirasjonskilder som KRNFX og ReepsOne,  blir dette et spennende musikalsk øyeblikk!
Rabalder
Rabalder er en trommeduo bestående av Julian Flaaten (15) fra Arendal og Thomas Donlan (14) fra Grimstad. Begge blander sammen hver sin trommestil og skaper en unik rytmisk opplevelse. Begge fremhever John Bonham som viktigste inspirasjon noe som kan tyde på at vi har en hardslående og groovy opplevelse i vente.Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: