På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Talentscenen!

Canal Street inviterer unge talenter til festival! Talentscene Showcase på No9 onsdag 8.juni

(Fjorårets vinnner Manana Mango spiller på Hovedscenen fredag 29. juli)
,
Showcase onsdag 8. juni på No9
Vi følger opp suksessen fra i fjor med showcase på våren som forberedelse til sommerens talentscene: 3 timers showcase med 7 - 9 artister onsdag 8. juni på No9. Dette blir superspennende!
Påmelding og frist       
For å melde deg på talentscenen ”Understreet” må du være fra Agder eller Telemark og være mellom 15 og 25 år. Du kasn melde deg på alene som soloartist eller som et band. Du må sende en demo eller lydfiler til thomas.larsen@canalstreet.no – senest innen 25. mai.
Egne låter
Vi setter fokus på låtskriver – kunsten, tillegg til særegenhet, fremføring og kunstnerisk uttrykk. Vi vurderer en helhetlig kunstnerisk fremføring og ikke bare f.eks teknisk dyktighet. Alle rytmiske sjangere er aktuelle: jazz, blues, pop, rock, folk, elektronika, hiphop, osv. Det pleier alltid å være stor bredde i de kunstneriske uttrykkene.
      
Jury
Vår samarbeidspartner er som tidligere Sørnorsk Jazzsenter, samt at vi benytter oss av kompetansen fra UIA og musikklinjen ved Dahlske VGS. Fagpersoner fra disse institusjonene, samt en fra Canal Street,  vil danne en fagjury som kårer en vinner.
Talentscenen går torsdag 28. og fredag 29.juli under festivalen. Vinneren blir kunngjort lørdag 30. juli.

 

 

Kontakt: thomas.larsen@canalstreet.no tlf 484 50 201  Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: