På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Bare Egil & Aslags Superpopulære Barneshow!

Det var helt fullt på Bankgården i dag da Bare Egil og Aslag kom på scenen. Alle barna som satt foran scenen ventet spent. De som ikke hadde fått seg en plass enda stilte seg på diverse oppfinnsomme steder for å få god nok sikt til scenen. Det var godt og varmt og alle så ut til å kose seg.

Bare Egil og Aslag, foto: Bjørg Fossli
Foto: Bjørg Fossli

Idet de to kom på scenen var de i hver sin rolle. Bare Egil spilte en frekk slavedriver av en artist, og Aslag var hans assistent og trommis. Det første barna fikk høre fra Bare Egil var en rekke fornærmelser som de ikke lot ham komme unna med. Han fortalte dem at de var både dumme og bråkete, og han skulle “undervise” dem med sangene sine. Aslag fant imidlertid ut at han manglet trommene sine, så etter å ha “lett” en stund uten hell ble det til at han spilte på pappesker i stedet. Hele forestillingen fortsatte på denne måten, til Aslag ble lei av Bare Egil og fikk seg jobb som vaktmester i stedet. Han ville ikke komme tilbake før Bare Egil sa unnskyld. Han fikk det nå til til slutt, og da var alt fryd og gammen. I hvert fall etter at de fikk bygd en fuglekasse. Det var nemlig Aslags vaktmesterplikt.

Bare Egil og Aslag, foto: Bjørg Fossli
Foto: Bjørg Fossli

Avslutningen, etter lang oppbygning og mye om og men, ble Arne Går Mot Døra. Til tross for at han advarte barna om at den var det 90-års-grense på. Barna lot seg aldri fornærme, og de hadde alltid klare svar på tiltale. Overalt var det bare smil å se mens artistene bukka alle veier og ba om applaus for alt som sto på scenen. Så gikk de da, og fortsatt leende barn og foreldre strømmet ut i regnet.

Tekst: Inger og Mona K. Fossli
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: