På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

BarneStreet dag 2 - Rock i regnet!

Barnefestivalen trosset dårlig vær og var igjen klare med både armbåndlaging, ansiktsmaling, tegning og popcorn klokka elleve. Allerede da var det barn på plass som satt og koste seg i BarneStreet-teltet, og flere ble det stadig. Før klokka ble tolv var trappa fylt opp av forventningsfulle barn og foreldre som kom for å oppleve rockeparty med Thomas F Band.

Tomas F Band, foto: Bjørg Fossli
Foto: Bjørg Fossli

Scenen ble klar og bandet ble tostemt introdusert. Thomas F Band består av Thomas Fianbakken på vokal og gitar, Rebekka Lundstrøm på koring og rytmeegg, Ottar Vigerstøl på trommer, Geir Emanuelsen på bass og Nils Goderstad på gitar. De starta showet med en rocka intro som satte stemningen og fikk det siste av publikum på plass, så fulgte en lang rekke morsomme rocke-hiter som “Haba Haba”, “Twist and Shout” og “Nede på Stasjonen”.

Tomas F Band, foto: Bjørg Fossli
Foto: Bjørg Fossli

Helt fra starten fikk de med seg publikum, hvorav en stor andel hadde fått ansiktet malt til anledningen, som både smilte, lo og dansa.

Tomas F Band, foto: Bjørg Fossli
Foto: Bjørg Fossli

Noen lagde danseshow på sidelinja, noen dansa på mammas skuldre, og ingen ble plaga av regnet som høflig nok trakk seg tilbake mer og mer utover i konserten. Det var ikke sjelden Fianbakken rocka på plassen foran scenen, og noen heldige barn fikk til og med lov til å prøve seg på gitaren hans. Det var ingen tvil om at alle koste seg.

Tomas F Band, foto: Bjørg Fossli
Foto: Bjørg Fossli

Etter rockeshowet kom tre prinsesser fra Franje-festivalen og ga barna et flott, humoristisk danseshow, som falt veldig i smak hos alle som så på. Det var mye latter og alle fulgte godt med.

Underveis var det hele tiden full aktivitet i teltet og stemningen var som den skal være når det er rockeband, prinsesser, tegnestifter og popkorn til stede på Kanalplassen.

Tekst: Inger K. Fossli
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: