På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Bli med i frivilligfamilien!

Ingen som oppholder seg i Arendal sentrum under festivaluka kan vel unngå å legge merke til de glade frivillige som myldrer rundt i byen. DU har også muligheten til å være med på det eventyret det er å arrangere Canal Street - allerede nå kan du melde din interesse for neste år!

Frivillige 2017, foto: Gabriella MW Halvorsen Bergquist
Foto: Gabriella MW Halvorsen Bergquist

Å være frivillig på Canal Street innebærer noen forpliktelser: først og fremst må man møte på vakta si på tiden, og være en god representant for festivalen - både internt og utad. I gjengjeld får du en unik opplevelse, og du får kjenne på gleden av å omgås en mengde mennesker med samme positive innstilling og ikke minst stoltheten over å være med på å arrangere et av årets virkelige høydepunkt i byen vår. Noen frynsegoder finnes det også - i form av t-skjorte, mat de dagene du jobber, fri adgang på alle konserter der du ikke er på vakt og rabatter på billetter til familie eller venner.

Vi har en rekke grupper du kan verve deg til; du finner en oversikt over disse på denne siden.

Ser noen av gruppene interessante ut for deg oppfordrer vi deg til å melde din interesse allerede nå! Send ditt navn, kontaktinformasjon og gruppeønske til frivillig@canalstreet.no, og bruk gjerne "Frivillig 2018" i tittelfeltet. Merk at det er rift om plassene i enkelte av gruppene, så legg gjerne inn minst to gruppeønsker.
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: