På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Bukkehorn og melodiøs poesi - Karl Seglem og Jazzbukk

Tenorsaksofonist, bukkehornspiller og poet Karl Seglem, besøkte igjen Arendal og Canal Street. Denne gang med sitt band Jazzbukk. Sammen serverte de en stemningsfull konsert hvor du virkelig fikk kjenne på naturkreftene. Seglems særegne bukkehornspill og framføring av egen poesi - både vokalt og visuelt - hadde en virkningsfull effekt på publikum.

Karl Seglem og Jazzbukk, foto: Siri Knudsen
Foto: Siri Knudsen

Ved konsertens slutt kjenner du at du har vært innom havet, fjellet, viddene og fjordene. Vi har fått være med på en vakker reise. Seglem har lekt med publikum, og invitert til samspill. Han fikk umiddelbart respons hos tilhørerne. Vi var vinden. Vi var den klukkende bekken som gikk over i ville stryk. Lyssetting og projisering av video på scenen underbygde Seglems budskap.

Sammen med Jazzbukk har Karl Seglem gitt oss en rytmisk, heftig og kraftfull musikalsk opplevelse i grenselandet mellom jazz, folkemusikk, poesi og elektronika.

Karl Seglem og Jazzbukk, foto: Siri Knudsen
Foto: Siri Knudsen

Kveldens besetning: Karl Seglem - tenorsaksofon, bukkehorn, vokal, elektronikk, Lars Jakob Rudjord - tangenter, Hallvard Gaardløs - elbass, Kåre Opheim - trommer og Anastasia Isachsen - video og lys.

Stemningsrapport fra Hanne

Se flere bilder fra konserten på Canal Street sin flickrkonto
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: