På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Finalelørdag for hele familien

Lørdag er siste festivaldag, og for en festival det har vært så langt! På grunn av været trekker BarneStreet innendørs, men de andre programpostene går som planlagt. Merk at konserten med Bare Egil og Aslag starter kl 13. Pass også på å få med deg trommeparaden som går i 1630-tida - den får hele byen til å svinge!

Værutsiktene for lørdagsformiddagen er dessverre ikke de lyseste, så BarneStreet trekker innendørs med sine aktiviteter og konsert. Kom til Bankgården og opplev Bare Egil og Aslags Superpopulære Barneshow! Streetparaden, derimot, trosser alle dystre værutsikter og marsjerer taktfast gjennom gågata og rundt Pollen fra klokka 12!

Bare Egil og Aslag

Midt på dagen er det en liten musikkpause som du kan benytte til å rusle i Indietowns markedplass, eller rett og slett hente krefter til en kanonkveld. I 1630-tida er vi så heldige at vi nok en gang får oppleve streetparade - da danser vi oss gjennom gatene fram mot Pollenkonserten. Pollenkonserten - eller skal vi heller si konsertENE - starter klokka 17 med fjorårets Talentscenevinner NINV og så går det slag i slag på hele tre scener rundt Pollen til det hele avsluttes med energiske Gabrielle i titida. 

Gabrielle

Inne på festivalhotellet er det først Petter Wettre 4 som står på scenen, før det ryddes til dansekveld med Arendal Big Band. Håper du har gnagsårplastrene klare!

Petter Wettre

Klubbscenen rusler litt lenger opp i byen, og boltrer seg i Bankgårdens flotte lokaler, der det blir jam med Husbandet og heftig platespinning med DJ Stian W med venner. Vil du heller bli på festivalhotellet er det platesnurr der også; de gamle helter DJ DADDY COOL og DJ HONKA HONKA spiller opp sammen med DJ GØYEN og DJ THOMACE - her garanteres det god stemning!

DJ Stian W

Står du løpet ut? Siste sjanse for Canal Street 2017-moro er i dag! CS!
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: