På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Flott, funky festivalfredag!

Vi er halvveis i festivalen og allerede fulle av mektige musikalske opplevelser! Men vi kan ikke gi oss riktig ennå - hva er dine planer for dagen?

Det er fredag, og denne formiddagen byr på badeparty i Gjestehavna i regi av BarneStreet, med eksotiske rytmer servert av Nutopia. Andre akt av årets Talentscene går av stabelen på festivalhotellet, og på Poppes plass blir det svingende flott jazzbrønsj med Major Trouble.

Solveig Andersen, Rasmus Solem, Arild Nyborg (foto: Birgit Fostervold)
Rasmus Solem, Arild Nyborg og Solveig Andersen skal alle spille på fredagens Canal Street (foto: Birgit Fostervold)

På hovedscenen innleder "vår egen" Solveig Andersen kvelden, etterfulgt av Marte Wulff og Åge Aleksandersen før Al McKay's Earth Wind & Fire Experience sørger for en funky avslutning! Bare et kvartal lenger bort i byen er det duket for årets nyskapning: bokbad i Bankgården, etterfulgt av rockekonsert med selveste forfatterne. Her må du ha plassbillett for innslipp; arrangementet er utsolgt og det blir stinn brakke!

På festivalhotellet er det tre spennende band som står på scenen – frolandsksvenske Into the Wild, belgiske Dans Dans og helnorske The Arcane Brothers – før Husbandets jam overtar og DJ Ellen Fehrnstrøm flørter med 80-tallet i loungen.

Med så mye spennende å velge mellom kan vi ikke annet enn å gjenta oss selv: Hva er planene DINE for dagen?
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: