På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Flyttes til Merdø!

Canal Street har besluttet å flytte ”fyrkonserten” med BJØRN EIDSVÅG fra Lille Torungen fyr til Merdø, - etter anmodning fra Nasjonalparkmyndigheten. (bilde av Violet Road på Merdø i 2015)

 

.
I år er konserten onsdag 26. juli – med Bjørn Eidsvåg m band. Det vil bli et yrende liv og en fantastisk opplevelse! Konserten selger svært godt og mange vil nok gjerne oppleve Bjørn ute i skjærgården. På Merdø opprettholder vi dette langt på vei, - og har tidligere et par fantastiske erfaringer her. Både i 2015 med Violet Road og i 2016 med Jonas Alaska.
..
En samlet vurdering fra vår side ligger til grunn for dette. Vi ønsker å ta hensyn til miljøet, vi er et Miljøfyrtårn, og ønsker minst mulig ”fotavtrykk”. Vi har alltid vært opptatt av at det ikke skulle være negative konsekvenser av vår virksomhet, og når vi nå får en anbefaling fra Nasjonalparken, er det naturlig å etterkomme dette. Dette begrunnes med hensyn til sjøfuglene og deres økende sårbarhet. Dette er viktig for oss.
..
Selv om konserten er etter ilandstigningsforbudet så er situasjonen for sjøfuglene usikker.
Vi har tidligere arrangert konsert på Merdø med strålende opplevelser – bl.a med Violet Road i 2015. Vi er sikre på at dette skal bli et fantastisk arrangement uansett!
Vi setter opp egne transporter til Merdø – i tillegg til vanlige rutebåter. Vi ber publikum følge med for informasjon om dette.

 




Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: