På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Franje - festivalen inni festivalen

Franje er en årlig allkunstfestival som tar sted over hele byen underveis i Canal Street hvert år og består av både nasjonale og internasjonale kunstnere og artister. I dag hadde man sin første mulighet til å oppleve det, og jeg håper virkelig så mange som mulig har fått med seg noe!

Blant Franjes innslag kunne man torsdag se “Krone” på BarneStreet. Det var tre prinsesser som underholdt med dans og humor, som publikum – både barna og de voksne – tydelig syntes var morsomt.

På kinoen kunne man få se den sterke danseforestillingen “Livet Går Videre”. Den handler om det å miste moren sin og hvor vanskelig det er å finne noen mening i det og i livet generelt i tiden etterpå. Det som ble fortalt var selvopplevd, noe som påvirket forestillingen i sterk grad. Stemningen var til å ta å føle på og det var både flott, trist og rørende.

Franje, foto: Bjørg Fossli
Foto: Bjørg Fossli

Ellers var det forestillinger på både Kilden og biblioteket, og de som enda ikke har fått med seg noe av Franje i dag kan fortsatt rekke en eller flere av de mange forestillingene deres rundt omkring i byen resten av uka. Se festivalens egen facebookside for detaljer!

Tekst: Inger K. Fossli
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: