På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Fredagens hovedkonsert ferdig!

SOLVEIG ANDERSEN og MARTE WULFF til hovedscenen! Fra før har vi ÅGE ALEKSANDERSEN & Sambandet og Al McKay’s EARTH, WIND & FIRE Experience. Her presenterer vi to fantastiske kvinnelige artister fra Sørlandet som åpner fredagskonserten på Sam Eydes plass.

 

SOLVEIG ANDERSEN
fra Arendal, er først ut på fredag 28.juli kl. 1700. Hun entrer scenen med sitt eminente band.
I sitt førtiende år har Solveig Andersen endelig nådd et av de viktigste målene sine. Hun debuterte i februar med sitt første album: "Satisfied with sensible shoes". Til overveldende kritikker og en totalt utsolgt lanseringskonsert i Arendal kulturhus. Med egne tekster og musikk.
.....
Hun har vært fast vokalist i Arendal Big Band siden 2002, og spilt med utallige forskjellige musikere siden slutten av 90 tallet. Hun har vært gjennom de fleste sjangere. 
Men sjangeren hun serverer på Canal Street er hun ikke helt sikker på hva kalles. 
Men hun lover bøtter med følelser og trøkk! 
....
Solveig - Arendals Joss Stone?
Solveig har en stor stemme og enormt med innlevelse og feeling. Hun beveger seg fritt og utvungent i et soul og R’n B – landskap, og i en pop/rock - innpakning som sitter som støpt. I tillegg er dette stort sett utrolig funky, så vi kan love party og go’stemning så det holder. 
Det er lett å få assosiasjoner til andre store kvinnelige artister i denne sjangeren, noen av de har jo også gjestet Canal Street. Særlig tenker vi kanskje på Joss Stone, som tok festivalen med storm. Vi gleder oss til å oppleve Solveig i full utfoldelse!

MARTE WULFF 
2016 markerte Marte Wulff sitt 10-års jubileum som artist, og feiret med sin femte albumutgivelse, norgesturné og Spellemannsnominasjon. Med dette befester hun sin posisjon som en av Norges mest troverdige tekstforfattere og formidlere. Marte Wulff er en komponist og tekstforfatter fra Kristiansand, bosatt i Oslo.
.... 
Etter sin siste soloutgivelse, der Marte Wulff gikk bort fra bandkonseptet for å utvide sin musikalske og kunstneriske horisont og spesialskrev all musikken til innspilling med fullt symfoniorkester, har hun på sitt siste album rendyrket en særegen og direkte visepop. Singlene «Herje Fritt», «Gå Mæ Vill» og «Si det Sånn» har allerede blitt godt mottatt. Albumet «Marte Wulff» ble sluppet 23. september på Propeller Recordings.
 ....
Med «Marte Wulff» har hun gått inn for å lage et klassisk popalbum av høy kunstnerisk kvalitet - tidløst, tilgjengelig og fengende, umiskjennelig Wulffsk i uttrykket, og med stor tekstlig substans. Tekster som tar tak i tunge temaer på en poetisk, direkte og leken måte står i sentrum. Ut fra tekstene og musikken lyser et tydelig ønske om å formidle og å treffe mennesker der de er i sine liv.
 .....
- Jeg synger på dialekt fordi jeg søker direkthet og ikke ønsker å skjule meg bak noe. Kunst skal få gjøre litt vondt av og til, det kan det etter min mening komme mye godt ut av. For meg handler musikk først og fremst om å nå inn. Da føles det mest naturlig å skrive og synge på norsk, som jo unektelig er det språket jeg behersker best, forteller Wulff.
....

HOVEDSCENEN SAM EYDES PLASS
FREDAG 28. JULI KL 17 - 2330
SOLVEIG ANDERSEN – MARTE WULFF
ÅGE ALEKSANDERSEN & SAMBANDET 
AL MCKAY’S EARTH, WIND & FIRE EXPERIENCE (US)
BILLETTER i salg herMeld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: