På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Jazzbrønsj med Indre Torungen Brass Ensemble

Da streetparaden ble avslutta var Poppes plass stappfull av glade mennesker, og det var så godt som umulig å komme fram. Dermed var det tid for den første jazzbrønsjen i år!

Flere av musikerne som hadde gått i paraden satte seg nå ned på stoler midt på plassen og enda noen kom til. Tilsammen består ensemblet av 25 dyktige musikere fra Arendal og omegn, i alle aldre, på ulike messingblåsere og noen rytmeinstrumenter. De er under stødig ledelse av Lars Bjørnar Strengenes.

Indre Torungen Brass Ensemble på Poppes Plass

Indre Torungen Brass Ensemble har spilt på Canal Street hele 15 ganger, og hedret festivalen ved å overrekke vin og gode ord til Baard Torstensen. Baard erklærte rørt at festivalen mer og mer tilhørte folka i Arendal.

Indre Torungen Brass Ensemble på Poppes Plass

Det var god stemning på Poppes Plass fra start til slutt. Blant låtene bandet spilte var to fra «Rocky», «Colonel Bogey», «Blåmann» – og ikke minst «Fest i Dovregubbens Hall», hvor perkusjonen virkelig kom til sin rett. Publikummet som sto rundt på alle kanter var med hele tiden og klappa og jubla. Stemningen var med andre ord på topp, og da de siste tonene blåste utover plassen ble de mottatt med like stor entusiasme som resten.

Tekst og bilder: Bjørg Fossli

Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: