På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Raga Rockers - realt, rocka og rått!

Raga Rockers fortjener sin plass på den norske rockebandtronen med det de viste under sin fremføring på Canal Street torsdag kveld. Det var helt fullt på Sam Eydes plass, og Raga Rockers-emblemet var å se på utallige t-skjorter rundt omkring i folkehavet. Da bandet entret scenen var det med full jubel fra publikum, og de satte raskt i gang med å dra på med låtene sine.

Raga Rockers, foto: Niklas Mørkland
Foto: Niklas Mørkland

Michael Krohn og resten av bandet ser ut til å være i toppform, og tar publikum rett tilbake til bandets spede begynnelse med flere låter fra 80-tallet. Denne gruppa har vært gjennom det meste, oppløsning, gjenopptakelse med nye og gamle bandmedlemmer, dvale tid, men de siste årene har de turnert jevnt og trutt, og opplevd en nyvunnen storhetstid. Det er tydelig at Arendal har ventet på dem.

Raga Rockers, foto: Mona Hauglid
Foto: Mona Hauglid

Bandet er i det nostalgiske hjørnet denne kvelden, og når de drar på med låta «Ole og Ali» (Perler for svin) vil jubelen ingen ende ta. Det er hundrevis av hender i været som klapper samtidig, og folkehavet stemmer i og er med å synger på låta.

Raga Rockers, foto: May Elin Aunli
Foto: May Elin Aunli

Neste sang som virkelig fenger, og man kan se nevene hyttes i takt i lufta, er «Noen å hate» (Rock ‘n’ roll party). Publikum er helt ville med denne låta, og man kan tydelig høre refrenget bli rocka av folk når de roper ut teksten i kor «er det ikke herlig å slå dem flate, er det ikke deilig å ha noen å hate!». Jeg har sett Raga Rockers før, på mindre scene, og med andre låter representert, og de var gode, men denne gangen, på denne scenen, rocket de for Arendal og Canal Streets publikummere, og det var helt vilt! Det var jammen ikke lett å lande etter en sånn real rockeopptreden, helt rått, helt Raga. 

Tekst: Camilla H.

Se alle bildene fra konserten på Canal Streets flickrkonto!
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: