På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Rocker regnet vekk

Andre dag av årets Canal Street er fullpakket av rocketoner, fra Thomas F band slår an de første akkordene hos Barnestreet til Raga Rockers går på hovedscenen utpå kvelden.

I skrivende stund er BarneStreet-gjengen alt i gang, med ansiktsmaling og andre morsomme aktiviteter i og rundt teltet på Kanalplassen. Klokka 12 entrer Thomas F Band scenen og drar i gang ordentlig rockeshow for små og store!

Thomas F Band

Fremtidens musikere kan du oppleve på Talentscenen på festivalhotellet fra klokka 13. I dag er det Christoffer Scott, Veronica Andersen, Rain og Underwing som står på scenen – en variert og superdyktig gjeng! Veletablerte Tor Flaa med venner byr på jazzbrønsj på Poppes plass på samme tidspunkt – her kan det bli vanskelig å velge.

Underwing spiller på Bankgården, foto: Birgit Fostervold
Underwing, foto: Birgit Fostervold

Dagens hovedkonsert har fire sterke og helnorske navn på plakaten, det er stas! Først ut er Darling West, ferske Spellemannsprisvinnere som briljerer i genren americana. Paal Flaata er snart som arendalsvenn å regne med sine stadige visitter her i byen; denne gang har han med seg bandkompisene i legendariske Midnight Choir. Bergenske Aurora har høstet fantastiske godord på sin turnérunde denne sommeren, og nå er det vår tur til å oppleve fenomenet og nyte den særegne stemmen. Kvelden på Sam Eydes plass avrundes med noe av det råeste den norske rockescenen har å by på, Raga Rockers med Michael Krohn i spissen!

Raga Rockers

Om du foretrekker et roligere tempo byr jazzscenen i kveld på en nasjonal folkeskatt, med Karl Seglems "Jazzbukk". Kvelden på festivalhotellet avrundes som tradisjonen tilsier med Husbandets jam. I loungen treffer du lekne DJs – det ryktes at Ragas Eivind Staxrud dukker opp som sidekick til DJs Kaare Gøyen & ThomAce..!
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: