På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Solveig Andersen - en diva har funnet sin scene

Det er vel ingen i by'n som ikke kjenner til Solveig, og nå skulle hun få lov til å realisere en livslang drøm. Å stå på hovedscenen på Canal Street, med et stort og entusiastisk publikum. Og verken Solveig eller publikum skuffet!

Solveig Andersen, foto: Mona Hauglid

Solveig entrer scenen med verdens største selvtillit og smeller til med låta ”See me” – en sang som går på det å se mennesker for det de er, men i dag tolker jeg den dithen at Solveig har ankommet! Det er ikke tvil om at hun elsker å stå på scenen, og sammen med en beundringsverdig energi, herlig utstråling, knalldyktige musikere og 30+ kor-Divas må dette bare bli elektrisk! Vidar Hushovd som gjesteartist er prikken over i-en, og tilhørerne ved siden av utbryter: –Jeg blir så betatt at jeg glemmer å drikke! (og på en festival er vel dette det største komplimentet en artist kan få!)

Solveig Andersen og Vidar Hushovd, foto: Mona Hauglid

Det ryktes om rekordmange publikummere så tidlig på kvelden, og det i seg selv er en attest til det kaliberet som Solveig Andersen er. Når hun i tillegg allierer seg med byens kuleste og beste musikere – ja, da kan det ikke bli annet enn en suksess. Publikum nyter, digger og blir sjarmert i senk.

Solveig Andersen, foto: Mona Hauglid

Ja, for Solveig og bandet leverer sang etter sang med innlevelse, ekte sanglede og en kvalitet som er på linje med de etablerte, erfarne og verdensvante. Å dele scenen med navn som blant annet Åge Aleksandersen, Earth Wind & Fire, Aurora og Midnight Choir er nok en drøm som mange deler, men få får oppleve. Og Solveig hører så definitivt hjemme i toppen. Solveig, dette kledde du!

Band: Rasmus Solem (keyboard), Ole Kelly Kvamme (bass), Baard Torstensen (gitar), Harald Nyland (trommer). Korister: Irene Persdatter Andersen, Kahielia Levy Børstad.

Tekst og bilder: Mona H.

Se flere bilder fra Solveig Andersens konsert på Canal Street sin flickrkonto!
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: