På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Stein Torleif Bjella på kirkegården

Konserten på Arendal kirkegård har fått en nærmest ikonisk status. Et spesielt og vakkert sted, nærmest i grenseland mellom alt. Mange av de største norske artistene har spilt her, og det har blitt uforglemmelige opplevelser. I år har vi valgt Stein Torleif Bjella. Det kommer til å bli fantastisk.

Stein Torleif Bjella – Gode Liv
Tre år har gått siden Stein Torleif Bjella slapp sitt tredje soloalbum, Heim for å døy – en målrettet og tilsynelatende endelig reise gjennom et musikalsk landskap fullt av motbakker og store djup, overhengende melankoli og underliggende komikk, små kriser og monumentale viser.

7. oktober 2016 var Bjella tilbake med fjerdealbumet, Gode Liv. Endelig er han heime, og visekunstneren fra Ål lever i beste velgående, heldigvis. Det samme gjør melodiene, historiene og formidlingsevnen. For selv om man lever godt der oppe ved Langfjella, er ikke kjærligheten noen spøk der heller. Like lite som i tettbygde strøk. En oppfølgingsprat følger. Firbeinte venner og stjernepar. Dager som krymper, og  etableringsfaser som stadig blir lengre.


Stein Torleif Bjella gjorde seg for alvor bemerket med solodebuten Heidersmenn i 2009. Albumet ble svært godt mottatt og gjorde seg fortjent til to spellemann-nominasjoner. To år senere kom oppfølgeren Vonde Visu som, om mulig, ble enda bedre mottatt enn debuten. Den nådde helt opp til tredje plass på VG-lista (24 uker), og sørget for at Bjella kunne innkassere både Spellemannpris, Prøysenprisen, Bendiksenprisen og Kulturprisen for Ål kommune. Heim for å døy avsluttet trilogien i 2013 – albumet nådde førsteplassen på VG-lista, og sørget for at han mottok Edvard-prisen i klassen ”Tekst og musikk.”

Som helstøpt liveartist, har han også markert seg. På små, intime klubbscener så vel som på landets aller største festivalscener. 
«Overveldende fantastisk, rett og slett», skrev Dagbladets anmelder etter å ha sett Bjella på Øya i 2011 og trillet til seks på terningen.«Gleden ved å være sørgmodig», konkluderte VGs anmelder etter å ha sett ham på samme festival tre år senere.

 

Onsdag 26.juli  kan du oppleve Bjellas låtunivers og dets mange sørgmodige gleder på nært hold igjen. Da tar han nemlig med seg det nye materialet og sitt store, flotte orkester til Arendal kirkegård på Canal Streets åpningsdag. Mens mørket faller på…
OBS: Gode juletilbud på billetter –  i salg på
Ticketmaster, 7Eleven og NarvesenMeld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: