På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Talentscenen - alltid spennende!

Talentscenen er alltid et spennende innslag på Canal Street. Også så i år. Allerede onsdag 31.mai arrangerer vi en showcase på No9 med en del av artistene som er aktuelle i år. Vi har også plass til flere - FRIST for påmelding til Talentscenen Understreet er 1.juli.

Fjorårets vinner NINV spiller i år på lørdagens hovedscene på POLLENKONSERTEN.
...
Showcase onsdag 31.mai på No9
Vi følger opp suksessen fra i fjor med showcase på våren som forberedelse til sommerens talentscene: 3 timers showcase med 4 - 5 artister onsdag 31. mai på No9. Dette blir superspennende!
Foreløpig program showcase:
RAIN
Rain er et band fra Lillesand og Åmli som skriver popmusikk med et fremtredende elektronisk preg. Bandet fusjonerer det elektroniske med det akustiske, og bruker deres fordeler forskjellige fordeler til å skape sin egen musikkstil.

VERONIKA ANDERSEN
Veronica Andersen er en 18 år gammel singer/songwriter fra Froland. Hun... går under artistnavnet Vero og musikken hennes er en blanding av pop, soul, R&B og akustisk folk. Låtene hun opptrer er selvskrevne og omhandler egne tanker, følelser og opplevelser. Hun er veldig inspirert av artister som Allen stone, Kehlani, og Tori Kelly.

CHRISTOFFER SCOTT
Christoffer Scott Walderhaug og er en 16 år gammel gutt fra Arendal/ hisøya. Han begynte med musikk da han ble 16 forrige sommer, som var da han lagde sin første låt "life's a bitch". stilen hans er en god variasjon mellom både rap & r&b.

RUBEN
Ruben Pettersen er en hiphop artist fra Arendal som har lagt mye fokus på gripende tekster samt tekster med mening. I løpet av de 4 årene han har holdt på med sjangeren har han varmet opp for store artister og gjøre konserter jevnlig hvert år. Musikken du vil få høre er gripende, fengende, humoristisk og alvorlig! Ruben er inspirert av blant annet klovner i kamp, cezinando, jaa9 & onklp, hopsin og machine gun kelly.

   
Påmelding og frist       
For å melde deg på talentscenen ”Understreet” må du være fra Agder eller Telemark og være mellom 15 og 25 år. Du kan melde deg på alene som soloartist eller som et band. Du må sende en demo eller lydfiler til thomas.larsen@canalstreet.no – senest innen 1.juli..
Egne låter
Vi setter fokus på låtskriver – kunsten, tillegg til særegenhet, fremføring og kunstnerisk uttrykk. Vi vurderer en helhetlig kunstnerisk fremføring og ikke bare f.eks teknisk dyktighet. Alle rytmiske sjangere er aktuelle: jazz, blues, pop, rock, folk, elektronika, hiphop, osv. Det pleier alltid å være stor bredde i de kunstneriske uttrykkene.
      
Jury
Vår samarbeidspartner er som tidligere Sørnorsk Jazzsenter, samt at vi benytter oss av kompetansen fra UIA og musikklinjen ved Dahlske VGS. Fagpersoner fra disse institusjonene, samt en fra Canal Street,  vil danne en fagjury som kårer en vinner.
Talentscenen går torsdag 27. og fredag 28.juli under festivalen. Vinneren blir kunngjort lørdag 29. juli.
....
Talentscenen er støttet av Sør-Norsk Jazzsenter.

 

 

Kontakt: thomas.larsen@canalstreet.no tlf 484 50 201     Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: