På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Talentscenen 2017

Årets talentscene er pakka full med unge, talentfulle musikere i alle sjangere.

Talentscenen UnderStreet, er en årlig konkurranse for unge musikktalenter fra Sørlandet, i tillegg til å være en gylden mulighet til å få navnet og musikken sin ut blant folk, også for de som ikke vinner. I år har Canal Street fått tak i åtte veldig ulike band og artister, hvorav fire spilte i dag og fire skal spille i morgen. Salen var langt fra fylt opp med publikum, men de som var der lagde god stemning og støttet artistene så lenge det varte.

Christoffer Scott

Christoffer Scott, foto: Mariel Dæhlin Johnsson
Foto: Mariel Dæhlin Johnsson

Christoffer Scott Walderhaug er en 16 år gammel gutt fra Hisøy. Musikken hans er en blanding mellom rap og R&B, og han begynte med musikk forrige sommer da han laget sin første sang som het “Life’s a Bitch”. På scenen i dag leverte han gode låter med bra rytme og innlevelse, sammen med forhåndslaget elektronisk akkompagnement, og han lot seg ikke vippe av pinnen selv om det ble noen tekniske problemer i siste sang.

Vero

Vero, foto: Mariel Dæhlin Johnsson
Foto: Mariel Dæhlin Johnsson

Veronica Andersen, eller Vero, er en 18 år gammel jente fra Froland. Hun skriver alt selv, og musikken hennes er en blanding av pop, R&B, soul og akustisk folk. Til vanlig står hun alene på scenen med gitaren sin, men i dag hadde hun med seg et band bestående av Torfinn McKenzie Juva på gitar, Fredrik Førde på trommer og Sander Batuhan Tesdal på bass. Hun har en vakker og vár stemme som hun bruker på en herlig måte for å fremheve budskapet i sangene sine, og resten av bandet viste også at de visste hva de drev med.

Rain

Rain, foto: Mona Hauglid
Foto: Mona Hauglid

Rain er et band fra Lillesand, Arendal og Åmli som består av Ingvild Flottorp, Johannes Birkedal, Vincent Petersen Jikiun og Tobias Rønnevig. De har koblet sammen elektronisk og akustisk musikk og bruker det til å lage en helt unik og spesiell type popmusikk. Når de spiller blir det en mystisk og nydelig stemning, noe de bidrar til med sine flytende bevegelser på scenen og vokalist Ingvilds mektige stemme. En kunne ikke annet enn å bli trollbundet.

Underwing

Underwing, foto: Niklas Mørkland
Foto: Niklas Mørkland

Underwing ble dannet på sørkysten av Norge i begynnelsen av 2016. De spiller musikk som har elementer fra både 70-talls-rocken, 90-tallets grunge og moderne progressiv metal, noe som lager et originalt og tøft uttrykk. Helt fra de starta eide de scenen, med stor innlevelse og en rå samling med låter. En liten, men ivrig, fanskare sto foran scenen under alle de fire låtene deres og dansa og rocka med.

Underwing, foto: Mona Hauglid
Foto: Mona Hauglid

Med andre ord gikk du glipp av mye bra om du ikke så dette i dag, men du har fortsatt muligheten til å få med deg de siste fire artistene/bandene som deltar på årets talentscene. De spiller i morgen, også på Tyholmen Clarion Hotel klokka 13:00. Vinneren kåres på lørdag rundt klokka 17:00.

Tekst: Mona K. Fossli

Se flere bilder fra Talentscenen på Canal Street sin flickrkonto!
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: