På festivalkontoret
(Poppes plass)


Via TicketCo:
canalstreet.ticketco.no


hashtag #csarendal

Talentscenen er klar!

Det er bare å glede seg til årets talentscene! 8 flotte artister er klare til å vise seg fram på sitt aller beste på Clarion Hotel Tyholmen torsdag og fredag. Arrangementet er støttet av Sørnorsk Jazzsenter, og det er gratis inngang.


(Fjorårets vinner NINV Nina Ugland, foto: Danny Santana)

Torsdag 27. juli fra kl 13

Christoffer Scott

Christoffer Scott Walderhaug er en 16 år gammel gutt fra Hisøy. Han begynte med musikk forrige sommer, da han laget sin første låt "life's a bitch". Stilen er en god variasjon mellom rap og r&b.

Lytt til Christoffer Scott på Soundcloud

...

Veronica Andersen

Veronica Andersen er en 18 år gammel singer/songwriter fra Froland. Hun går under artistnavnet Vero og musikken hennes er en blanding av pop, soul, R&B og akustisk folk. Låtene hun opptrer er selvskrevne og omhandler egne tanker, følelser og opplevelser. Hun er veldig inspirert av artister som Allen Stone, Kehlani, og Tori Kelly.

Hun pleier å spille alene på scenen med kun gitaren, men med seg på Talentscenen har hun et fantastisk band med Torfinn Mckenzie Juva på gitar, Fredrik Førde på perkusjon og Sander Batuhan Tesdal på bass.

Lytt til Veronica Andersen på Soundcloud

...

Simpelthen

"Simpelthen" er en kvartett som spiller musikk komponert av Oscar Andreas Haug. Oscar inspireres av lyrisk jazz og folkemusikk.

Ensemblet består av:
Oscar Andreas Haug: Trompet, Håkon Huldt-Nystrøm: Bass, Johannes Rønning: Piano/Keys, Tobias Rønnevig: Trommer

...

Underwing

Underwing ble dannet i begynnelsen av 2016 på sørkysten av Norge. Visjonen deres var klar fra starten: å skape et unikt, ærlig musikalsk uttrykk.

Med groovy rytmer fra 70-tallsrocken smeltet sammen med den melankolske atmosfæren fra 90-tallets grunge og den soniske kompleksiteten til moderne progressiv metal, kan Underwings lydbilde best beskrives som progressiv grunge.

Lytt til Underwing på Soundcloud

 

Fredag 28. juli fra kl 13

Sjøgress

Sjøgress startet opprinnelig som et punkband med navnet "Ikke mer Å dø for" men med litt øving og litt ekstra tenking fant vi ut av at vi absolutt ikke vil være et punkband. Vi byttet navn til Sjøgress, og nå spiller vi post rock med melodiske låter som gir deg gåsehud. Med enkelte bandmedlemmers svakhet for svart metal og death metal blir det et litt hardere uttrykk. Vår hovedpåvirkning er The Smiths, The Cure, The Stone Roses, Kvelertak, også fusion-sjangeren, og flere metalband. Vi er fra Glade Grimstad, og øver i en container med et forkastelig ventilasjonssystem der det nesten blir mere lufteturer enn øving.

Julian Flaaten: Trommer, Tinus Øen: Gitar, Lars Aaberge: Gitar, Tobias Thune: Bass

Se og lytt til Sjøgress på YouTube

...

Rain

Rain er et band fra Lillesand og Åmli som skriver popmusikk med et fremtredende elektronisk preg. Bandet fusjonerer det elektroniske med det akustiske, og bruker deres forskjellige unike egenskaper til å skape sin egen musikkstil.

Bandet består av Ingvild Flottorp, Johannes Birkedal og Tobias Rønnevig

Lytt til Rain på Soundcloud

...

August Stubø Kvintett

August Stubø kvintett består av fem musikere som studerer rytmisk musikk ved Universitetet i Agder. De spiller egenkomponert jazzmusikk, med utgangspunkt i den europeiske jazztradisjonen. Musikken deres henter inspirasjon fra artister som Pat Metheny, Gilad Hekselman og Jan Gunnar Hoff.

I bandet finner du: August Stubø (Gitar), John Rune Jakobsen (Saksofon), Bendik Pedersen (Piano), Håkon Sakseide (Bass) og Martin Bremnes (Trommer).

Lytt til August Stubø kvintett på Soundcloud

...

Ruben

Ruben Pettersen er en hiphop-artist fra Arendal som har fokus på gripende tekster med mening. I løpet av de 4 årene han har holdt på med sjangeren har han varmet opp for store artister og gjøre konserter jevnlig hvert år. Musikken du vil få høre er gripende, fengende, humoristisk og alvorlig! Ruben er inspirert av blant annet Klovner i Kamp, Cezinando, Jaa9 & OnklP, Hopsin og Machine Gun Kelly.

Lytt til Ruben Pettersen på Soundcloud

 

Gratis inngang.
Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Navn:  
Epost: